Ella, 8, kuvasi hirveän loikan

Hirvi hyppäsi aidan yli Vantaalla 0:20
Katso video hurjasta tilanteesta:

Vantaan Rajakylän sorakentällä nähtiin tiistaina yllättävä vieras.

Koulumatkallaan Vantaan Rajakylässä 8-vuotias Ella kohtasi erikoisen näyn, kun vastaan juoksi hirvi. Nopeasti hän otti puhelimen esiin ja tallensi kyseisen episodin. 

Hirvi juoksi nopeasti Ellan ohi ja spurttasi kohden hiekkakentän aitaa. Loikka jäi puolitiehen, mutta voimakas hirvi töytäisi puolet aidasta nurin ja jatkoi matkaansa kohden hiekkakenttää. 

– Tilanne oli jännittävä ja pelästyin noin isoa eläintä, joka oli varmasti eksynyt, kun sen kuuluisi asua metsässä, kirjoittaa Ella. 

Samaan aikaan huoltotöissä ollut liikuntapaikan hoitaja Juhani Jyräoja oli siirtämässä kentän huoltokalustoa, kun hän huomasi hirven hakevan ulospääsyä hiekkakentältä. Aikansa aitoja tutkittuaan hirvi huomasi kentän huoltoportin olevan auki ja juoksi sen läpi vapauteen. Tämän jälkeen hirven liikkumisesta ei ole tietoa. 

– Aita on nyt korjattu ja kenttä ei ottanut osumaa, mutta sen verran harvinainen tilanne oli, että oli hieman vaikea saada työkavereita uskomaan tapahtunutta, jatkaa Jyräoja.

Normaalisti näillä Vantaan liikunta-alueilla ei näyt noin isoja eläimiä. 

– Enimmäkseen rusakoita, tarkentaa Jyräoja.

Jännittävä tilanne ei onneksi aiheuttanut isompia traumoja Ellan perheessä .

– Onneksi lapsi sekä hirvi selvisivät kohtaamisestaan ehjin nahoin. Luonto on lähellä meillä Vantaallakin ja eiköhän täällä ole tilaa niin ihmisille kun eläimillekin elellä sovussa, kirjoittaa Ellan äiti Hanna Selin.

 

Lue myös:

    Uusimmat