Elizabeth Taylor kiistää Alzheimer-huhut

Hollywood-legenda Elizabeth Taylor on kieltänyt huhut, joiden mukaan hän sairastaisi Alzheimerin tautia tai olisi muuten vakavasti sairas.

- Näytänkö muka siltä, että olisin vakavasti sairas tai sairastaisin Alzheimerin tautia? Jos ihmiset tahtovat kuulla minun kuolleen joudun tuottamaan pettymyksen, 74-vuotias tähti sanoi Larry King -keskusteluohjelmassa.

Amerikkalaiset juorulehdet ovat kirjoitelleet viime aikoina, että Taylor sairastaa Alzheimerin tautia. Alzheimerin tauti on hitaasti etenevä aivoja rappeuttava sairaus, joka vaikuttaa muun muassa muistiin sekä ajattelu- ja koordinaatiokykyyn.

Taylor käyttää pyörätuolia selkäongelmien takia. Hän on kuitenkin ilmoittanut, että tarvitsee tuolia kroonisten selkäongelmien ja skolioosin takia.

- En tahdo vetäytyä eläkkeelle. Olen hyvin kiireinen ja rakastan työtäni, hän totesi.

Taylor nähtiin viimeksi valkokankaalla vuonna 2001. Nykyään hän keskittyy korusuunnitteluun ja aidsin vastaiseen työhön.

Taylor on voittanut uransa aikana kaksi Oscaria elokuvista Butterfield 8 ja Kuka pelkää Virginia Woolfia? Hän muistetaan myös muun muassa elokuvista Kleopatra ja Kissa kuumalla katolla.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat