Mainos

Eino Grön voitti Syksyn Sävelen

Kansa äänesti Eino Grönin vuoden 1997 Syksyn Sävelen voittajaksi. Perussuomalainen Grön vetosi ihmisiin kappaleella Vähemmän kiirettä enemmän aikaa.

Voittoisan laulun on säveltänyt Reino Markkula, sanoittanut Kari Tuomisaari ja sovittanut E. Pulliainen ja Vesa Anttila.

Syksyn Sävel juhlisti nyt kolmekymmenvuotista taivaltaan. MTV 3:n viihdepäällikkö Päiviö Pyysalo kiittelikin yleisöä oikeaan osuneesta valinnasta juhlavuoden voittajaksi.

Syksyn sävelen ohella myös MTV:n viihde juhli lauantai-iltana 30-vuotista olemassaoloaan. Sen kunniaksi samassa tilaisuudessa ojennettiin Jari Sillanpäälle viiden platinalevyn palkinto. Tangohurmurin ensimmäistä albumia on myyty 200 000 kappaletta.

Tarja Lunnas diskattiin

Iskelmälaulaja Tarja Lunnas diskattiin Syksyn Sävel -kilpailusta sanomalehtimainoksen vuoksi. Viikonlopun Ilta-Sanomissa oli levy-yhtiön mainos, jossa muiden äänitteiden ohella mainostettiin myös Lunnaksen albumia. Albumin nimi "Seine" oli myös loppukilpailuun selviytyneen kappaleen nimi.

Mainoksessa toivotettiin Lunnakselle onnea illan kilpailuun. Kilpailun säännöt kieltävät loppukilpailuun päässeen sävellyksen esittämisen, esittelyn tai mainostamisen ennen kilpailuja.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.