Eini astelee Linnan juhliin ensimmäistä kertaa: "Vietin muutaman hiljaisen hetken"

Tällaisessa asussa Eini nähdään vuoden 2023 Linnan juhlissa 0:38
Katso videolta, millaisessa asussa Eini nähdään tänä vuonna Linnan juhlissa.

Artisti Eini viettää itsenäisyyspäivää vuonna 2023 mieleenpainuvissa merkeissä Linnan juhlissa.

Artisti Eini, 63, eli Eini Pajumäki, juhlii vuonna 2023 itsenäisyyspäivää hyvin ainutlaatuisella tavalla, sillä hän sai ensimmäistä kertaa kutsun tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle Linnan juhliin

– Olen siitä todella otettu. Olen 46 vuotta kiertänyt Suomea ristiin ja rastiin, tehnyt tätä työtä pyyteettömästi ja koettanut kehittyä. Kun tunnustus tulee korkeammalta taholta, niin ei se voi olla tuntumatta missään. Vietin muutaman hiljaisen hetken kutsukortin edessä, Eini kertoi MTV Uutisille JouluMielelle-konsertin mediatilaisuudessa. 

Lastenklinikoiden Kummien perinteinen JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti nähdään MTV Katsomossa ja MTV3:lla sunnuntaina 10.12. klo 19.30–22. 

Einin isä on sotaveteraani ja taistellut aikoinaan sodassa. 

– Itsenäisyyspäivä on meillä kotona näyttäytynyt aina isona juhlana jo lapsuudessa. Olen niitä perinteitä jatkanut. Olemme aina olleet sisarten kanssa yhdessä, lapset ja Suomenliput ovat mukana, hyvää syötävää, ja sitten olemme katsoneet Linnan juhlia, Eini kertoi itsenäisyyspäivän muistoistaan.  

Katso videolta, millaisessa asussa Eini nähdään tänä vuonna Linnan juhlissa.

Itsenäisyyspäivän juhlahumu lähtee käyntiin MTV Katsomossa kello 17 Valmiina Linnan juhliin -lähetyksellä. Linnan juhlat nähdään MTV Katsomossa kolmen tunnin suorana lähetyksenä kello 19 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat