Mainos

Ovatko tilaisuudet petipuuhiin vähissä? Perheenäiti paljastaa: Tämä on paras hetki ehdottaa seksiä

Tiedätkö sinä, milloin on soveliasta ehdottaa siirtymistä vällyjen väliin? Eräs äiti paljastaa humoristisella videolla juuri oikean hetken.

Erityisesti pienten lasten vanhemmilla seksielämä voi usein jäädä arjen kiireiden jalkoihin. Illalla lasten mentyä nukkumaan voi aviomies kokea vaimon olevan ilta toisensa perään niin väsynyt, ettei vaakamamboa ole toivoakaan päästä tanssimaan.

Perheenäiti Emily Wrightin pari vuotta sitten julkaisemat ohjeet aviomiehille saattavatkin tulla tarpeeseen, jos sinustakin tuntuu siltä, ettei koskaan ole oikea aika ehdottaa seksiä. Wright nimittäin vakuuttaa, että on. Itse asiassa hänen mukaansa on puhtaasti aviomiehen vika, jos tämä ei osaa hahmottaa, milloin on oikea hetki päästä petipuuhiin.

– Et vain huomaa yksinkertaisimpia vihjeitä, sinulla on runsaasti mahdollisuuksia harrastaa seksiä vaimosi kanssa, et vain kiinnitä huomiota äitikoodiin. Kysyt sopimattomiin aikoihin, sinulla olisi miljoonia mahdollisuuksia, Wright vakuuttaa humoristisella videollaan.

Miesten tuskaa helpottamaan Wright on kehittänyt helpon kaavion, äitikoodin, joka perustuu neljään yksinkertaiseen kysymykseen. 

– Todistan teille, että se on oikeasti teidän vikanne. Me olemme halukkaita, jos vain lähestytte soveliaaseen aikaan.

Kysy siis itseltäsi seuraavat kysymykset.


1. Milloin lapset menivät nukkumaan?

Wright esittelee kaavion, joka paljastaa, milloin on paras mahdollisuus seksiin. Heti kun lapset on saatu sänkyyn, ei kannata hyökätä kimppuun, vaan vasta noin 45 minuutin kuluttua lasten nukahtamisesta on hyvä hetki suorittaa lämmittelyä. Vaimo on avoinna ehdotuksille 45 minuutin ja 1 tunnin ja 15 minuutin välillä. Tämän jälkeen väsy alkaa painaa, eikä ehdottelulle ole enää sijaa.

– Tuossa vaiheessa on suuri riski joutua puukotetuksi tai verbaalisesti pahoinpidellyksi, Wright varoittaa.

2. Kuinka siisti koti on?

Jälleen kerran kaavio osoittaa selkeästi, milloin seksille on mahdollisuus. Jos koti on sotkuinen, on Wrightin mukaan sopimatonta ruinata seksiä. Jos koti on tahraton, on suurin mahdollisuus seksiin. Todennäköisyydet siis kasvavat suoraan siisteyden myötä. Asiassa on kuitenkin yksi juju.

– Jos hän siivosi kodin, sitä ei lasketa, koska sitten hän on väsynyt siivottuaan koko talon itse. Jos sinä olet siivonnut koko kodin, sitä ei lasketa, koska et sinä oikeasti osaa siivota, eikä koti ole silloin edes siisti. Joten sen pitää olla yhdistelmä hänen siivoamistaan ja sinun "siivoamistasi".

3. Milloin hän on viimeksi käynyt kampaajalla?

Jos kampaajakäynnistä on ehtinyt vierähtää 4–6 viikkoa, seksiin ei ole mahdollisuutta.

– Silloin on epäreilua kysyä, Wright toteaa.

Kampaajakäynnin jäljiltä vaimo saa Wrightin mukaan buustia itsetunnolleen, jolloin mahdollisuudet petipuuhiin ovat erinomaiset. Tätä kestää noin viikon, jonka jälkeen mahdollisuudet alkavat hiljalleen heiketä.

4. Kuinka paljon viiniä vaimo on nauttinut?

Jos viiniä ei ole nautittu lainkaan, mahdollisuuksia seksiin ei juuri ole. Jos lasillisia on nautittu 2–3, mahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Jos lasillisia on nautittu useampi, alkaa huutaminen, ja mitä lähemmäs koko pullollista mennään, sitä todennäköisemmin äiti nukahtaa.

Wrightin kokoamasta superkaaviosta selviää lopputulos: Parhaat mahdollisuudet seksiin ovat, kun lapset ovat olleet nukkumassa 45–75 minuuttia, koti on tahraton, vaimo on saanut juoda 2–3 lasillista viiniä ja kampaajakäynnistä on korkeintaan viikko.

– Lähesty silloin, Wright kannustaa.

Lähde: Mirror, YouTube

***

3:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.