Mainos

Ei herkimmille! Murtunut äiti julkaisi riipaisevat kuvat keskenmenneestä sikiöstä: "Ei rykelmä soluja"

Yhdysvaltalainen, aborttia vastustava Felicia Cash jakoi Facebookissa kuvan keskenmenon seurauksena kuolleesta lapsestaan. Äiti haluaa osoittaa, kuinka sikiö näyttää jo 14-viikkoisena selkeästi ihmisen alulta. Kuvat eivät sovellu herkimmille.

Pitkään aborttia vastustanut Felicia Cash joutui kokemaan syntymättömän lapsen kuoleman henkilökohtaisesti ja kahteen kertaan, kun hän odotti miehensä kanssa kaksosia. Kyseessä oli pariskunnan kolmas raskaus. Aiemmin heitä oli siunattu kahdella omalla lapsella ja kolmella adoptiotyttärellä.

Kaksosten odotus alkoi enteilemään pahaa jo kuudennella viikolla.

– Emme olleet vielä tuolloin nähneet lääkäriä, sillä yleensä ensimmäinen tapaaminen on kahdeksannella tai yhdeksännellä viikolla. Vuotavana ja keskenmenoa peläten menin ultraäänikuvaukseen, jossa toinen kaksosista todettiin kuolleeksi, toinen terveeksi ja vahvaksi, Felicia kertoo Live Action News -sivustolla.

Verenvuodon jatkuessa pelot heräsivät uudelleen, mutta lääkärien mukaan ne olivat vain seurausta ensimmäisestä keskenmenosta. Vuodon ja kipujen koventuessa Felicia hälytti miehensä töistä. Ennen kuin puoliso pääsi kotiin Felician lapsivesi meni. Pariskunnan käsissä oli heidän toinen, kuollut kaksoslapsensa.

"Poika on täydellisesti ja kauniisti kehittynyt"


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Felicia päätti jakaa kuvat keskenmenneestä lapsestaan Facebookissa, jotta ihmiset tiedostaisivat, kuinka varhaisessa vaiheessa sikiö kehittyy ihmisen näköiseksi. Facebookin ylläpitäjät poistivat kuvat, mihin Felicia vastasi julkaisemalla sivuillaan toisen kirjoituksen.

– Poika on täydellisesti ja kauniisti kehittynyt päästä varpaisiin. Jopa hänen pienten sormiensa pikkuruiset kynnet pystyy näkemään. Ihon läpi kuultavat hänen pienet suonensa, jotka kuljettavat verta läpi hänen kallisarvoisen kehonsa. Jopa hänen pieni lihaksistonsa on kehittynyt ja silmin havaittava. Raskaus ei ollut edes puolessa välissä, mutta poika on selvästi ihminen – ei rykelmä soluja, ei kudosmöykky, ei muodoton lihaklimppi. Hän on kaunis lapsi, Luojan luoma ja nyt hänen helmassaan, Felicia kirjoitti Facebook-sivuillaan.

Julkaisullaan Felicia haluaa kunnioittaa Japethiksi nimetyn lapsensa muistoa ja näyttää jo varhain havaittavan ihmisyyden. Sydän särkyneenäkin Felicia on sitä mieltä, ettei voinut jättää syntymättömänä kuolleen lapsensa elämää merkityksettömäksi.

Kannustaa abortin sijaan adoptioon

Sekä keskenmenon että adoption kokeneena Felicia haluaa kannustaa naisia ympäri maailman kantamaan lapsensa loppuun asti.

– Abortti ei ole ainoa vaihtoehto. On olemassa ihmisiä, jotka haluavat auttaa. Ymmärrän adoption aiheuttamat traumat ja vaikeudet, mutta ainakin omat adoptiolapseni ovat biologiselle äidilleen kiitollisia siitä, että hän on valinnut heidän kohtalokseen elämän.

Lapsensa menettänyt Felicia kehottaa aborttia harkitsevia naisia puntaroimaan eri vaihtoehtoja. Hän ei sanojensa mukaan halua häväistä, väheksyä tai tuomita ketään, mutta sanoo päätöksen voivan syödä sisältä päin vielä vuosia abortin jälkeen.

– Kokemus on ollut hirveä, sydäntä raastava ja surullinen. Kiitän silti Jumalaa, että voin jakaa Japethin arvokkaan elämän.

***

8:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.