Eero Ettala ei halua tietää Ota rahat ja juokse -ohjelman lopputulosta ennen viimeistä kohtausta – yksi uudistus tuo sarjaan juontajan mielestä uutta virtaa

0:57
Katso videolta, mistä matkustamiseen liittyvästä Eero Ettala urallaan haaveilee.

Eero Ettala juontaa Ota rahat ja juokse -ohjelman uusimman kauden. Tällä kaudella meno on aiempaa rennompi.

Ota rahat ja juokse -ohjelman juontaja Eero Ettala ei itsekään tiedä ennen loppukohtausta, onko piilotettu rahasalkku löydetty vai ei. Ohjelmassa parasta onkin hänen mielestään jännitys myös hänelle itselleen.

– Haluan pitää lopputuloksen salaisuutena. Loppukohtauksessa, kun salkku avataan, se on minullekin yllätys. Olisi itsekin joskus kiva päästä piilottamaan salkkua, Ettala kertoi MTV Uutisille alkuvuoden ohjelmien mediatilaisuudessa 9. tammikuuta.

Viime kaudesta on vierähtänyt muutama vuosi, ja Ettala palasi ohjelman pariin innostunein mielin.

– Tämä uudistus, että julkisuudenhenkilöitä on mukana, toi omallaan tavallaan uutta energiaa. Oma rooliini on tällä kaudella rennompi. Kaksi ensimmäistä kautta olin puku päällä ja kovat kaulassa, niin nyt oli smart casual -meininki. Tykkäsin todella paljon, Ettala kertoi.

Julkkisten myötä ohjelmaan saatiin Ettalan mukaan kivaa energiaa, hössötystä ja hässäkkää. Pareja juontaja kuvaili melko yllättäviksi.

Seksikäs-Suklaa (Luyeye "Viki" Konssi) jaTinze (Tia-Maria Sokka), hirveää sekoilua. Remonttipiiskuri (Perttu Sirviö) ja Jaakko Parkkali, myös aivan hirveää sekoilua. Tuntuu, että tästä tulee kyllä todella hauska kausi katsojille.

Ohjelman myötä Ettala on oppinut, ettei valehtelu kannata, ja siitä jää helposti kiinni.

– Kuulustelijat kertovat minulle tiettyjä juttuja, mistä näkee, kuka valehtelee ja milloin. Oppinut tunnistamaan itsekin. Älkää valehdelko, Ettala kehotti.

Ettala on naimisissa juontaja Tuija Pehkosen kanssa, ja heillä on syksyllä 2020 syntynyt poika.

Katso jutun alussa olevalta videolta, mistä matkustamiseen liittyvästä Eero Ettala urallaan haaveilee.

Ota rahat ja juokse alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla pe 27.1. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja