Eeli Tolvanen osui vilttikomennuksen jälkeen – Jokereille katkera tappio

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Helsingin Jokerit koki torstaina kirvelevän tappion, kun Torpedo oli parempi lukemin 3–2. Jokereiden riveissä Eeli Tolvanen palasi pelaavaan kokoonpanoon – iskien heti maalin.

NHL-seura Nashville Predatorsista Jokereissa lainalla oleva Tolvanen ei mahtunut edellisessä ottelussa helsinkiläisjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon.

Torstaina Tolvanen sijoitettiin kakkosketjuun. Tulosta tuli, kun hän siirsi ajassa 12.33 Jokerit 1–0-johtoon.

Toisessa erässä Torpedo nousi rinnalle ja paineli johtoon.

Marko Anttila kuitenkin tasoitti pelin ajassa 48.46.

Jokereiden kannalta ilta päättyi synkästi, kun kahta ja puolta minuuttia ennen kolmannen erän loppua Mihail Varnakov laukoi 3–2-voittomaalin.

Jokerit on tällä hetkellä KHL:n läntisessä konferenssissa kahdeksantena. Helsinkiläisseura on kerännyt kasaan 23 ottelusta 29 pistettä.