Ecclestone kommentoi syrjäyttämistään: He ostivat auton ja haluavat ajaa sillä

F1-sarjan entinen toimitusjohtaja Bernie Ecclestone kertoo, että hän olisi halunnut jatkaa tehtävässään vielä vuoden ajan.

MAINOS

Kaikki MotoGP- ja F1-viikonloput C Morella!

Varmista paikkasi – kauden avauskisat jo 26.3.

Tilaa C More

Uusi omistaja Liberty Media otti vallan kuninkuusluokassa tammikuussa, jolloin Ecclestone joutui vetäytymään hänelle myönnettyyn emerituspuheenjohtajan virkaan. Entinen formulapomo ei kuitenkaan myönnä tuntevansa katkeruutta uusia omistajia kohtaan.

- Ei mitään sellaista. Olen perillä siitä, miten maailma pyörii. Olisin pyytänyt heitä tekemään kanssani töitä vielä vähän aikaa, odottamaan vuoden verran. Jos homma ei olisi toiminut, niin sen jälkeen he olisivat voineet pahoitella ja pyytää minua lähtemään, mutta tietenkin eri ihmiset operoivat yrityksiä eri tavoin, Ecclestone kertoi Sky Sportsille.

- Tämä on mielestäni pitkälti se tapa, miten amerikkalaiset yritykset toimivat. Ollaan nyt täysin järkeviä: he ostivat auton ja haluavat ajaa sillä, Ecclestone lisäsi.

Uutena toimitusjohtajana sarjaa luotsaa nyt Chase Carey. Ecclestone myöntää tuntevansa uutta pomoa kohtaa kateutta.

- Olen hänelle kateellinen, koska hän voi tehdä joitakin juttuja, joita minäkin halusin tehdä, mutta en voinut, koska minun piti johtaa yritystä ja pitää se voitollisena. Se oli minun työni toimitusjohtajana.

- Hän voi ehkä nauttia siitä ylellisyydestä, ettei hänen tarvitse välittää tuollaisista asiosta, mutta ehkä hän uskoo voivansa tehdä fanit tyytyväisiksi. Se onnistuu vain luomalla hyvää kilpailua, Ecclestone summasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja