Mainos

DNA ei kytke Madeleinea Belgiaan

Belgiassa viime viikolla nähty pikkutyttö ei ollut Portugalissa toukokuun alussa kadonnut 4-vuotias brittityttö Madeleine McCann, belgialaismedia kertoo tänään.

DNA-tutkimusten alustavien tuloksien mukaan Madeleinelta näyttäneen tytön käyttämästä juomapullosta ei löytynyt jälkiä brittitytöstä. Siitä löytynyt DNA kuului miehelle. Poliisi ei kuitenkaan voi sulkea täysin pois mahdollisuutta, että tyttö olisi ollut Madeleine. Tyttö nähtiin hollantilaisen miehen ja englantia puhuneen naisen kanssa itäisessä Belgiassa Tongerenin kunnassa. Poliisista on yhä varsin epäilyttävää, että pariskunta ei ole ilmoittautunut poliisille eikä heidän autoaan ole löydetty tapauksen saamasta valtavasta julkisuudesta huolimatta.

Paikalliset viranomaiset antavat lausunnon asiasta myöhemmin tänään.

Portugalin poliisi vaitonainen

Madeleinen vanhemmat Gerry ja Kate McCann antoivat tiistai-iltana brittimedialle televisiohaastattelun, jossa he ottivat myös kantaa portugalilaismedian väitteisiin hotellihuoneesta löytyneistä veritahroista, jotka saattavat olla Madeleinen.

- Portugalin poliisi on vakuuttanut meille useasti, että he uskovat Madeleinen olevan elossa. Emme ole saaneet mitään uutta tietoa, joka olisi muuttanut tilannetta, Gary McCann totesi.

Portugalin poliisi ei ole vielä ottanut kantaa maan sanomalehdissä maanantaina esitettyyn väitteisiin veritahroista.

(MTV3-AFP-Sky News)

Lue myös:

(3.8.2007)
(6.8.2007)
(7.8.2007)
(7.8.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.