Dimitri Sjöbergin kassi:

- 1 prk tonnikalaa - naudan jauhelihaa - pakastemansikoita - puolikas vesimeloni - tuoretta pinaattia

Hans Välimäen ja Dimitri Sjöbergin menu:

Tonnikalamajoneesi

2 keltuaista 1 tl Dijon -sinappia 3 dl öljyä suolaa, pippuria 2 rkl valkoviinietikkaa1 prk tonnikalaa

Sekoita keltuaiset ja mausteet tehosekoittimella ja lisää öljy ohuena nauhana voimakkaasti sekoittaen. Lisää lopuksi etikka ja tonnikala. Halutessasi voit maustaa majoneesin tuoreilla yrteillä.

Jauhelihacanneloni, paistettua melonia ja kikherneitä

100 g jauhelihaa suolaa, pippuria 1 dl kermaa 100 g ryöpättyä pinaattia

Mausta jauheliha ja lisää kerma. Levitä pinaatti kelmulle ja kauli ohueksi levyksi. Lisää jauheliha ja muotoile canneloniksi ja paista uunissa 10 min.

Paistettu meloni

Leikkaa meloni ohuiksi siivuiksi ja paista timjamilla ja hunajalla maustetussa voissa.

Paistetut kikherneet

1 keltasipuli 2 rkl kikherneitä 1 valkosipulin kynsi suolaa, pippuria

Paista ainekset keskenään, mausta ja tarjoile.

Mansikkakeitto

200 g mansikoita 70 g sokeria 1 rkl Maizenaa / perunajauhoja 2 dl vettä

Kiehauta vesi ja mansikat sekä sokeri. Suurusta Maizenalla ja tarkista maku. Tarjoile sokerilla maustetun kermavaahdon kera.

Melonismoothie

200 g melonia 50 g sokeria / sokerilientä 2 cl Cointreau -likööriä

Aja ainekset mixerillä hienoksi. Tarjoile.

Lue myös:

    Uusimmat