Courtney Loven rajun laihtumisen nolo salaisuus paljastui - katso kuvat!

Grunge-legenda Kurt Cobainin leski Courtney Love on laihtunut reippaasti viimeisen vuoden aikana. Courtneyn painonpudotuksen syy on kuitenkin paljon proosallisempi, kuin mitä hän on itse medialle uskotellut.

Courtney, 44, kertoi aiemmin lehdistölle sairastuneensa syömishäiriöön. Myöhemmin hän vaihtoi selitystä: painonpudotus olikin kuulemma ankaran dieetin seurausta.

Brittitabloidi News of the Worldin mukaan Courtneyn selitykset eivät pidä paikkaansa.

– Ainoa häiriö, josta hän kärsii, on valehtelu, lehti kirjoittaa ja paljastaa, että naisen liiallisen laihtumisen syy on kirurgin vatsaan asettama mahapanta.

"Laihdutusleikkauksia", joiden yhteydessä kyseinen operaatio suoritetaan, tehdään yleensä vain todella reilusta ylipainosta kärsiville potilaille.

Courtney Loven lähipiiriin kuuluva lähde paljasti lehdelle, että myös Beverly Hillsistä oli alkuun vaikea löytää lääkäriä, joka suostuisi leikkaukseen: Courtney ei missään vaiheessa ole kärsinyt vakavasta ylipaino-ongelmasta.

– Kaksi vuotta sitten Courtney kuitenkin löysi erään lääkärin, joka suostui operaatioon. Heti, kun leikkaus oli ohi, hänen painonsa alkoi pudota järkyttävällä tavalla. Hän näyttää aivan kamalalta, lähde päivitteli.

Courtney Love on lähipiirinsä mukaan aina kärsinyt huonosta itsetunnosta.

– Leikkauksen tulos on kuitenkin aivan karsea, mutta hän ei ilmeisesti itse sitä ymmärrä.

Katso kuvat täältä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat