Conan O'Brien yllätti suomalaisfanit!

Conan O'Brienin show'n nettisivuilla tarjotaan suomalaisille mahdollisuutta seurata Conanin ohjelmaa netin kautta viikon ajan.

Suomalaiset ovat kampanjoineet Facebookissa ja Twitterissä sen eteen, että Conan O'Brienin uusi ohjelma saataisiin näkymään myös Suomessa. Joulukuussa Helsingissä järjestettiin jopa mielenosoitus aiheesta. Alexandra Alexiksen järjestämään Finland wants Conan -mielenosoitukseen kokoontui noin sata henkilöä ja pätkiä mielenosoituksesta näytettiin myöhemmin myös Conanin show'ssa.

Nyt Conan on jälleen herännyt suomalaisten ahdinkoon. Conanin ohjelman teamcoco-sivustolle on nyt perustettu aivan oma osio suomalaisille. Sivuston kautta suomalaiset voivat viikon ajan seurata ohjelmaa netin kautta. Teamcocon etusivu on koristeltu tämän kunniaksi Suomen lipuilla ja sivustolla komeilee myös teksti: SUOMALAISET: Katsokaa kultaista jumalaanne koko viikon!

Sivustolla myös kehotetaan ihmisiä ympäri maailman liittymään Facebookin "Conanin uusi show Suomeen" -fanisivustoon, jotta ohjelma saataisiin pyörimään myös Suomessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat