Coldplay: Plagioimme ketä tahansa, jos huvittaa!

Coldplayn nokkamies Chris Martin ei ole tuoreista kopiointisyytöksistä millänsäkään. Miehen mukaan hän ja bändikaverinsa ovat "maailman pahimpia plagioijia".

Chris Martin sai yhtyeensä lakimiehet punastumaan häpeästä kertoessaan haastattelussa Coldplayn plagioivan toisten tekemää musiikkia surutta.

– Olemme maailman surkeimpia mutta tuotteliaimpia siinä hommassa. Yritämme plagioida hyvää musiikkia, mutta se ei aina onnistu. Lopputulemana on biisi, joka kuulostaa meiltä itseltämme. Tästä voi siis päätellä, että saundimme syntyy, kun yritämme plagioida jotain toista artistia, mies kertoi.

Asiasta kertoo E!online.

Coldplay sai alkuviikosta plagiointisyytteen, sillä The Guardian -lehden mukaan Creaky Boards -yhtye oli väittänyt YouTube -videossa, että Martin varasti Viva La Vida -kappaleen sävelen heiltä lokakuussa 2007.

Coldplay kiisti syytökset ja puolustautui kertomalla, että he olivat äänittäneet biisin demoversion jo saman vuoden maaliskuussa.

Yhtyeen tuorein albumi on myynyt Suomessa kultaa. Viva La Vida -pitkäsoitto on myös mennyt kolmen päivän myynnillä Iso-Britannian listaykköseksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat