Christina Applegate edusti ensimmäistä kertaa MS-diagnoosinsa jälkeen

Näyttelijä Christina Applegatella todettiin MS-tauti vuonna 2021.

Näyttelijä Christina Applegate, 51, näyttäytyi ensimmäistä kertaa palkintotilaisuudessa 15. tammikuuta sen jälkeen, kun hän julkisti MS-taudin diagnoosinsa vuonna 2021. Applegate kertoi asiasta Twitterissä 12. tammikuuta. Hän edusti Critics Choice Awardseissa 11-vuotiaan tyttärensä Sadie Grace LeNoblen kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Applegate oli tapahtumassa ehdolla parhaaksi komediasarjan naisnäyttelijäksi roolityöstään sarjassa Dead to Me. Applegate näyttelee sarjassa Jen Hardingia ja hänen kollegansa Linda Cardellini puolestaan Judya. Applegate olikin kirjaillut kynsiinsä näiden roolihahmojen nimet.  

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Palkinnon pokkasi kuitenkin Jean Smart roolistaan Hacks-draamakomediasarjassa.

Applegate kertoi, että puku, jossa hänen tyttärensä edusti, on alun perin muusikko Scott Weilandin, jota hän on käyttänyt sooloalbuminsa kannessa.

– Scott antoi miehelleni Martynille tuon puvun kauan sitten loistokkaalla 90-luvulla. Lisäksi olimme melkoinen pari viime yönä. Hän mursi nilkkansa tällä viikolla, siksi saapas, ja minä, MS, Applegate kirjoitti Twitterissä viitaten MS-tautiinsa, jonka kipujen vuoksi hän ei yleensä voi oikein käyttää kenkiä.

Applegate ja hänen tyttärensä olivat molemmat laittaneet jalkaansa Dr. Martensin maihinnousukengät, jotka Applegaten mukaan soveltuvat hänelle, vaikka hänellä on kipuja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näyttelijän julkinen esiintyminen tapahtumassa kirvoitti ihmisten arvosteluinnon, ja eräs oli kommentoinut hänen tapahtumaan osallistumisestaan kertovaan artikkeliin varsin ilkeästi. Kommentissa kirjoitettiin, että Applegaten ulkonäön muutos ei johdu hänen sairaudestaan, vaan huonosti tehdystä plastiikkakirurgiasta. Lisäksi kommentoija syytti Applegatea huijariksi, eikä oikeaksi Christina Applegateksi.

– Totta kai kerroin hänelle, ettei tuo ollut kilttiä. Tämä oli hänen vastauksensa. Mikä ihmisiä vaivaa? Muuten, nauroin, Applegate kirjoitti Twitterissä kommenteista otetun kuvankaappauksen yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näyttelijä avautui sairaudestaan marraskuussa 2022 New York Timesin haastattelussa.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun kukaan näkee minua tällaisena. Lihoin noin 18 kiloa, en voi kävellä ilman keppiä. Haluan ihmisten tietävän, että olen hyvin tietoinen tästä kaikesta. Jos ihmiset vihaavat sitä, jos rakastavat, jos eivät voi kiinnittää huomioita muuhun kuin ”ooh, katso rampaa”, niin se ei ole minusta kiinni, Applegate sanoi tuolloin.

Joulukuussa The Kelly Clarkson Show’n haastattelussa Applegate kertoi, että hän käyttää huumoria, jotta ihmisillä olisi helpompaa olla hänen seurassaan.

– Huumorin suojakilpeni pitää minut kunnossa, mutta totta kai sisälläsi tunnet asiat. Teen sen kääntääkseni asiat ja saadakseni ihmiset olemaan pelkäämättä ympärilläni. Kun ihmiset näkevät minut rajoittuneena, haluan heidän tuntevan olonsa mukavaksi. Jotta voimme nauraa sille, Applegate sanoi.

Lähde: People, People

Lue myös:

    Uusimmat