Chachi Hildén sai oleskeluluvan Suomeen: "Oi kaunis kotimaa"

Jukka Hildénin kanssa vuonna 2019 avioitunut yhdysvaltalaissyntyinen Chachi Hildén kertoo somessa saaneensa oleskeluluvan Suomeen.

Juttua korjattu 10.1.2021 klo 14.25: Uutisessa kerrottiin aikaisemmin virheellisesti, että Hildén sai Suomen kansalaisuuden. Todellisuudessa hän sai oleskeluluvan Suomeen.

Duudsoneista tutun Jukka Hildénin vaimo, tanssija ja somevaikuttaja Chachi Hildén sai oleskeluluvan Suomeen. 25-vuotias somestara kertoi uutisesta Instagramiin postaamiensa talvisten kuvien yhteydessä.

Ensimmäisessä kuvassa Hildén pitelee sylissään hänen ja puolisonsa heinäkuussa 2021 syntynyttä Amélie-tytärtä. Muissa kuvissa näkyvät myös Hildénin puoliso Jukka sekä parin toinen lapsi Sophia.

– Mikä henkeäsalpaava alku vuodelle 2022! Olen vain niin hämmästynyt, kuinka kaunista täällä on, Hildén kirjoittaa kuvatekstissään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Tämän jälkeen hän paljastaa ilouutisen.

– Tyttönne on virallisesti Suomen asukas! Olen niin uskomattoman siunattu saadessani asua tässä upeassa maassa perheeni kanssa. Oi kaunis kotimaa, Hildén kirjoittaa.

Jukka ja Chachi antoivat vahvistuksen suhdehuhuille vuonna 2018. He kihlautuivat vuonna 2018 ja avioituivat vuotta myöhemmin, vuonna 2019.

Parilla on kaksi yhteistä lasta, vuonna 2019 syntynyt Sophia ja vuonna 2021 syntynyt Amélie. Lisäksi Jukalla on aikaisemmasta liitostaan kaksi lasta, Sisu ja Lili.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja