Bruce tänään lavalla – Neljä tuntia tiukkaa tykitystä

Bruce Springsteenin Euroopan-kiertue päättyy tiistaina Helsingin olympiastadionille.

The Boss -lempinimellä tunnettu rocklegenda esiintyi Ruotsissa ennen Suomeen tuloaan. Siellä Springsteen keräsi ylistäviä arvosteluja paikallisissa medioissa. Joten 62-vuotias rokkari on oletettavasti täydessä iskussa tänäkin iltana, eikä millään jäähdyttelykiertueella.

Monista muista kollegoistaan poiketen Springsteen on pystynyt säilyttämään energisyytensä ja ennen kaikkea myös uudistumaan, vaikka on jo tehnyt lähes 40 vuotta kestäneen uran. Useat maailmantähdet tyytyvät soittamaan samoja kappaleita illasta toiseen, mutta Brucen konsertissa on lupa odottaa yllätyksiä ja ohjelmisto vaihtuu joka ilta. Esimerkiksi lauantaina Göteborgissa esitettiin neljä uutta laulua, joita ei aikaisemmin kiertueella ole kuultu.

Lisäksi Springsteen hemmottelee yleisöään runsaalla tarjonnallaan. Espanjassa Bruce innostui esiintymään lähes neljän tunnin ajan. Helsingissä voidaan uskaltaa odottaa yhtä pitkää, tai jopa pidempää konserttia, koska kyseessä on kiertueen viimeinen keikka Euroopassa ennen kuin yhtye vetäytyy parin viikon tauolle jatkaakseen kiertuetta Bostonissa elokuun puolivälissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat