Brad Pittin ja Angelina Jolien väliset jännitteet kasvavat – Pittin uusi rakas julkaisi jälleen kryptisen viestin

Brad Pittiin yhdistetyn saksalaismallin Nicole Poturalskin tulkitaan jälleen piikitelleen Pittin ex-vaimoa Angelina Jolieta Instagramissa.

Hollywoodin entisen unelmaparin Brad Pittin ja Angelina Jolien välien kerrotaan kiristyneen entisestään sen jälkeen, kun Pitt bongattiin elokuun lopulla hempeissä tunnelmissa Ranskassa 27-vuotiaan saksalaismallin Nicole Poturalskin kanssa.

Pitt ja Jolie ovat avioeronsa jälkeen riidelleet jo pidemmän aikaa oikeudessa kuuden lapsensa huoltajuudesta, mutta tiettävästi jännitteet ovat kasvaneet nyt entisestään, kun Jolien uutisoidaan olevan raivoissaan ex-miehensä toimista.

Pittin ja 27-vuotiaan Poturalskin suhde on hämmästyttänyt myös siksi, että Poturalski on naimisissa 68-vuotiaan ravintoloitsijan kanssa. Avioparilla on myös yksi yhteinen lapsi.

Viimeisin kohu nousi, kun Poturalski julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, jonka yhteyteen kaunotar oli kirjoittanut viestin, joka on muun muassa The Sun -lehdessä tulkittu piikiksi Jolien suuntaan.

– Onnelliset ihmiset eivät vihaa, hän kirjoitti keskiviikkona julkaistussa päivityksessään.

Cosmopolitanin mukaan kommenttikentässä oli kysytty, miksi hän ja Pitt tuntuvat sitten vihaavan Angelina Jolieta. Sama kommentoija kehotti Poturalskia myös elämään kuten itse saarnaa.

Kommentti oli ilmeisesti sittemmin poistettu, sillä eräs seuraaja tivasi myöhemmin, miksi Poturalski poistaa kommentteja, jotka eivät miellytä häntä.

– Väärin. Poistan kommentteja, jotka ovat loukkaavia, sillä kukaan ei tarvitse vihaajia sivulleen, hän vastasi.

Poturalski on myös aiemmin julkaissut Instagramissa viestejä, joita on tulkittu piikeiksi Jolien suuntaan.

– Älä anna huomiota huonolle energialle, vaan hymyile, koska elämä on lyhyt, Poturalski kirjoitti esimerkiksi viime viikolla Instagram-tilillään.

Jolien kerrotaan raivostuneen siitä, että Pitt vei uuden rakkaansa ex-parin Etelä-Ranskassa sijaitsevaan linnaan, jossa he ovat viettäneet onnellisia hetkiä yhdessä perheensä kanssa. Kaiken kukkuraksi vierailu tapahtui samaan aikaan, kun Jolie ja Pitt olisivat viettäneet hääpäiväänsä. Pari avioitui vuonna 2014 juuri samaisessa Chateau Miravalin linnassa kaikkien lastensa läsnä ollessa. 

– Hän on pöyristynyt siitä, että hän (Brad Pitt) kiertelee ympäri Eurooppaa niin julkisesti tämän tytön kanssa sen sijaan, että pitäisi rakkauselämänsä arvokkaasti yksityisenä, sanoo lähde, joka kertoo Jolien järkyttyneen etenkin siitä, että Pitt oli vienyt uuden rakkaansa heidän yhteiseen paikkaansa.

US Weeklyn lähteiden mukaan Pitt ei kuitenkaan ole moksiskaan asiasta.

– Viedessään Nicole Miravaliin heidän hääpäivänsä kieppeillä Brad tiesi tasan, mitä hän teki, ja kuinka Angelina tulisi siihen reagoimaan. Hän ei välittänyt siitä, että Angelina hermostuisi. Hän tiesi, että niin tulisi tapahtumaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja