Käänne maailmaa puhuttavassa suhdekuviossa: Brad Pittin tuore mallityttöystävä Nicole, 27, on naimisissa toisen miehen kanssa

Brad Pittin saksalainen mallityttöystävä Nicole Poturalski on naimisissa ravintoloitsija Roland Maryn kanssa.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Brad Pittin, 56, on uutisoitu seurustelevan tällä hetkellä  Nicole Poturalskin, 27, kanssa jonka on puhuttu olevan ulkonäöltään kuin Pittin entisen puolison Angelina Jolien, 45, kaksoisolento. 

Vulturen mukaan pariskunnan suhde saattaakin olla monimutkaisempi kuin on ajateltu, sillä Poturalski onkin jo entuudestaan naimisissa. Poturalskin aviomies on saksalainen ravintoloitsija Roland Mary, 68, ja pariskunnan kerrotaan elävän avoimessa suhteessa. 

Poturalski ja Mary ovat olleet naimisissa noin kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yhteinen poika, Emil.

Lähteiden mukaan Pitt ja Poturalski tapasivat toisessa yhdessä Maryn ravintoloista Berliinissä, kun Pitt oli promokiertueella elokuvansa Once Upon a Time in Hollywood tiimoilta elokuussa 2019. Muutamia kuukausia myöhemmin pari nähtiin yhdessä ensimmäistä kertaa Kanye Westin konsertissa Los Angelesissa. 

Hiljattain uutisoitiin, että Pitt ja Poturalski ovat olleet lomailemassa yhdessä Pittin Ranskassa sijaitsevassa Chateau Miraval -linnassa. Pitt on yhdistetty lehtikirjoituksissa eronsa jälkeen useisiin kuuluisiin naisiin, kuten ex-vaimoonsa Jennifer Anistoniin, näyttelijä Alia Shawkatiin sekä korusuunnittelija Sat Hari KhalsaanCosmopolitanin mukaan Pitt ja Poturalski ovat kuitenkin saattaneet seurustella kaikessa hiljaisuudessa jo kuukausia.

Pittillä on liitostaan Jolien kanssa kuusi lasta: Maddox, 19, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14 ja 12-vuotiaat kaksoset Knox ja Vivienne.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja