Brad Pittin Nicole-rakas keimailee paljastavassa topissa – Angelina Jolie raivoissaan

Brad Pittin ex-vaimon Angelina Jolien kerrotaan olevan raivoissaan siitä, että Pitt vei uuden rakkaansa lomalle linnaan, jossa ex-pari avioitui kuusi vuotta sitten.

Oscar-voittaja Brad Pittin uutisoitiin elokuun lopulla lentäneen Etelä-Ranskassa sijaitsevaan linnaansa uuden rakkaansa kanssa. Lehdistö sai nopeasti selville, että Pittin seurassa lentokentällä ikuistettu nainen on 27-vuotias saksalaismalli Nicole Poturalski.

Joissain lehdissä mallina työskentelevää Nicolea luonnehdittiin jopa nuoremmaksi versioksi Pittin ex-vaimosta Angelina Joliesta.

Sunnuntaina Nicole julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseerasi aurinkoisesti hymyillen paljastavassa vihreässä topissa. Daily Mailin mukaan huivia muistuttava toppi on muotitalo Fendin luomus.

Pittin ex-vaimon Angelina Jolien sen sijaan kerrotaan olevan kaikkea muuta kuin aurinkoisella tuulella. Hänen kerrotaan pöyristyneen siitä, että Pitt vei uuden rakkaansa Chateau Miraval -linnaan, jossa Pitt ja Jolie avioituivat kuusi vuotta sitten. Linna on ex-parin yhteisessä omistuksessa.

Pitt ja Jolie ovat eronsa jälkeen riidelleet oikeudessa muun muassa lastensa huoltajuudesta.

– Angie on raivoissaan siitä, että Brad on voinut vajota näin alas. Hänen toiveensa olivat korkealla sen suhteen, että pari olisi saanut sovittua välejään riitaisan kesän jälkeen, mutta nyt se ei ole enää mahdollista, sisäpiiristä kerrottiin Mirror-lehdelle.

– Hän on pöyristynyt siitä, että hän (Brad Pitt) kiertelee ympäri Eurooppaa niin julkisesti tämän tytön kanssa sen sijaan, että pitäisi rakkauselämänsä arvokkaasti yksityisenä, sanoo lähde, joka kertoo Jolien järkyttyneen etenkin siitä, että Pitt oli vienyt uuden rakkaansa heidän yhteiseen paikkaansa.

– Tämän vuoksi heidän on vieläkin vaikeampaa tavata kasvotusten.

Myöskään Poturalskin puolelta suhde ei välttämättä ole aivan mutkaton. Emil-pojan äidin nimittäin uutisoitiin olevan naimisissa 68-vuotiaan ravintoloitsijan Roland Maryn kanssa – joskin pariskunnan kerrottiin samassa uutisessa elävän avoimessa suhteessa.

Lähteiden mukaan Pitt ja Poturalski tapasivat toisessa yhdessä Maryn ravintoloista Berliinissä, kun Pitt oli promokiertueella elokuvansa Once Upon a Time in Hollywood tiimoilta elokuussa 2019. Muutamia kuukausia myöhemmin pari nähtiin yhdessä ensimmäistä kertaa Kanye Westin konsertissa Los Angelesissa.

Pittillä on liitostaan Jolien kanssa kuusi lasta: Maddox, 19, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14 ja 12-vuotiaat kaksoset Knox ja Vivienne. Pari tapasi vuonna 2005 Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. Tuolloin Pitt oli vielä naimisissa ex-vaimonsa Jennifer Anistonin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja