Brad Pitt lomailee uuden naisystävänsä kanssa Ranskan-linnassaan – 27-vuotias Nicole on kuin nuori Angelina Jolie

Brad Pittin uutisoidaan seurustelevan 27-vuotiaan saksalaismallin Nicole Poturalskin kanssa.

56-vuotias näyttelijä Brad Pitt bongattiin keskiviikkona naisseurassa, kun mies tallentui valokuviin Etelä-Ranskassa Le Castelletin lentokentällä.

The Sun kertoi, että Pittin näyttävä naisseuralainen on 27-vuotias saksalaismalli Nicole Poturalski, jota kuvailtiin lehdessä näyttelijän ex-vaimon Angelina Jolien kaksoisolennoksi.

Lehden tietojen mukaan Pitt oli lentänyt ensin Los Angelesista Pariisiin ja vaihtanut siellä yksityiskoneeseen rakkaansa kanssa. Lentokenttä, jolta pari bongattiin, sijaitsee vain kymmenien kilometrien päässä Pittin Ranskassa sijaitsevasta Chateau Miraval -linnasta.

– He olivat läheisissä tunnelmissa. On kerrottu, että he käyttäytyivät hyvin tyylikkäästi muiden ihmisten edessä, mutta viihtyivät lähekkäin yksityiskoneessa ja autossa, The Sunille hiiskuttiin.

Myös Miravalin linnaa on valmisteltu vierailua varten, sillä Pittin uskotaan toivovan, että hän voi tarjota uudelle naisystävälleen erityisen kokemuksen.

– Kyseessä on lisäksi ensimmäinen kerta, kun hän saapuu linnalle sen jälkeen, kun hän erosi Angelinasta.

Pitt on yhdistetty lehtikirjoituksissa eronsa jälkeen niin ex-vaimoonsa Jennifer Anistoniin kuin näyttelijä Alia Shawkatiin sekä korusuunnittelija Sat Hari Khalsaan. Cosmopolitanin mukaan näyttelijä on kuitenkin saattanut pitää yhtä saksalaismallin kanssa kaikessa hiljaisuudessa jo kuukausia.

Sen lisäksi, että Nicole Poturalski muistuttaa ulkonäöltään melkoisesti nuorta Angelina Jolieta, hän on ony myös menestynyt mallin urallaan. Hän poseeraa esimerkiksi Saksan Ellen syyskuun numeron kannessa, mutta henkilöhaastatteluja hänestä ei ole juuri kirjoitettu. 

Myös naisen Instagram-tilin sisältö keskittyy lähinnä hänen työhönsä. Sieltä käy kuitenkin ilmi, että 27-vuotias kaunotar on myös pienen Emil-pojan äiti.

Tatler-lehden tietojen mukaan Nicole on myös hyvin kielitaitoinen. Puolalaiset sukujuuret omaavan naisen kerrotaan nimittäin puhuvan viittä kieltä.

Pittillä on liitostaan Jolien kanssa kuusi lasta: Maddox, 19, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14 ja 12-vuotiaat kaksoset Knox ja Vivienne.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja