Brad Pittin kohuotsikoihin noussut mallirakas julkaisi aurinkoisen kuvan – oliko kuvatekstissä piikki ex-vaimo Angelina Jolien suuntaan?

Brad Pittin ja Angelina Jolien välien uutisoidaan kiristyneen jälleen.

Oscar-palkittuun näyttelijään Brad Pittiin elokuussa romanttisessa mielessä yhdistetty saksalaismalli Nicole Poturalski on saanut viime viikkoina osakseen ennennäkemättömän paljon kiinnostusta.

Kaikki alkoi, kun Pitt ikuistettiin Pariisin lentokentällä hempeissä tunnelmissa 27-vuotiaan kaunottaren kanssa. Parin matka jatkui Pariisista yksityiskoneella Pittin, 56, ja tämän ex-vaimon Angelina Jolien, 45, Etelä-Ranskassa sijaitsevalle linnalle.

Jolien on uutisoitu olevan käärmeissään siitä, että Pitt vei uuden rakkaansa juuri Chateau Miravaliin, sillä Jolie ja Pitt muun muassa vihittiin samaisessa linnassa kuusi vuotta sitten.

– Hän on pöyristynyt siitä, että hän (Brad Pitt) kiertelee ympäri Eurooppaa niin julkisesti tämän tytön kanssa sen sijaan, että pitäisi rakkauselämänsä arvokkaasti yksityisenä, sanoo lähde, joka kertoo Jolien järkyttyneen etenkin siitä, että Pitt oli vienyt uuden rakkaansa heidän yhteiseen paikkaansa.

Poturalski ei ole juuri jakanut yksityiselämäänsä Instagramissa, vaan on jakanut seuraajilleen enimmäkseen mallikuviaan. Torstaina hän julkaisi liudan aurinkoisia kuvia, mutta myös kuvateksti oli paljonpuhuva.

– Älä koskaan lopeta elämän syleilyä, nauramista, muistojen tekemistä ja yritän nähdä hyvää ihmisissä. Älä anna huomiota huonolle energialle, vaan hymyile, koska elämä on lyhyt, Poturalski kirjoitti.

US Weekly kertoi torstaina, että Pittin ja Jolien välit ovat kiristyneet jälleen. Pari on kiistellyt jo vuosia kuuden lapsensa huoltajuusasioista.

– Jännitteet heidän välillään ovat kasvaneet jälleen, lehdelle kerrotaan. Brad haluaisi tasan jaetun yhteishuoltajuuden, mutta Angelina ei ole suostunut siihen.

Lehdelle puhunut lähde kertoi aiemmin, että Pitt tiesi tasan tarkkaan, kuinka ex-vaimo tulisi reagoimaan siihen, että tämä vei Ranskan-linnalle uuden tyttöystävänsä.

– Viedessään Nicole Miravaliin heidän hääpäivänsä kieppeillä Brad tiesi tasan, mitä hän teki, ja kuinka Angelina tulisi siihen reagoimaan. Hän ei välittänyt siitä, että Angelina hermostuisi. Hän tiesi, että niin tapahtuisi.

Kohun aiheutti myös se, kun kävi ilmi, että Pittin uusi rakas on naimisissa 68-vuotiaan ravintoloitsijan kanssa. Tämän ei kuitenkaan ounastella olevan ongelma, sillä Nicolen ja tämän aviomiehen kerrotaan olevan vapaassa suhteessa, kun taas US Weeklyn lähteet kertovat, ettei Pitt tahdo missään tapauksessa enää avioitua.

– Hänellä ei ole missään tapauksessa halua tai suunnitelmia mennä enää naimisissan. Hän ei tahdo tyttöystävää, joka on hänen kanssaan joka päivä, lehdelle kerrottiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja