Borat oikeuteen homoavioliittokärhämästä

Boratia ja Brünoa elokuvissaan esittänyt koomikko Sacha Baron Cohen on saanut syytteen homoavioliittorallissa syntyneestä välikohtauksesta.

Videokuvaaja Mike Skiff väittää Boratia esittäneen Cohenin hyökänneen miehen kimppuun losangelesilaisessa homoavioliittotapahtumassa. Kameramies kertoo loukkaantuneensa vuonna 2008 järjestetyssä tapahtumassa, kun Cohen kuvausryhmineen aiheutti tahallisesti kärhämää saadakseen Brüno-elokuvaansa hyvää materiaalia.

TMZ -sivuston mukaan Cohenin kuvausryhmä kantoi tapahtumassa kylttejä, joiden ainoa tarkoitus oli kiihottaa kansaa ja lisätä levottomuutta. Kameramies Skiff alkoi kuvata kylteistä aiheutunutta mylläkkää, josta Cohenin kuvausryhmä ei ilmeisesti Skiffin mukaan pitänyt.

– He lähestyivät minua uhkaavasti, aivan kuin olisivat halunneet hakata minut kylteillään.He halusivat estää minua kuvaamasta, Skiff kuvailee syytteessään.

Tämän jälkeen kuvausryhmä oli Skiffin mukaan työntänyt miehen röyhkeästi maahan. Kameramies hakeekin nyt tapahtuneesta korvauksia oikeusteitse.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat