Bob Geldof mainostaa poliisia

Entinen Boomtown Ratin jäsen ja Live Aid -aktivisti Bob Geldof on liittynyt Britannian hallituksen kampanjaan värvätä enemmän poliiseja rikosten ennaltaehkäisyyn. Irlantilaisen punk-rock-yhtyeen entinen päälaulaja, joka vaihtoi hiipuvan pop-uransa vuoden 1985 Live Aid -konsertin liikkeellepanevaksi voimaksi, suostui poliisin positiivisen yhteydenoton jälkeen. -Joitain kertoja olen tarvinnut apua, ja he ovat auttaneet, hän sanoo. -Minusta he ovat todella ymmärtäväisiä.

Geldof, joka on aateloitu työstään nälänhätää vastaan, sai julkista huomiota jälkeen vuonna 1994 erottuaan televisiojuontaja Paula Yatesista, kun Yatesin suhde INXS:n laulaja Michael Hutchencen kanssa tuli julki. Kun Hutchence kuoli vuonna 1997 ja Yates kolme vuotta myöhemmin, adoptoi Geldof Tiger Lillyn, Hutchencen ja Yatesin tyttären. Hän oli jo aiemmin saanut hänen ja Yatesin kolmen lapsen huoltajuuden.

Siksi ei ole yllättävää, että Geldofin tehtävä rekrytointikampanjassa, joka näytetään lauantaina, on korostaa poliisin roolia lasten hyväksikäytön estäjänä.

Lue myös:

    Uusimmat