BMW toimittaa uuden "Ämmän" kotiovellesi vaikka joka päivä – joudut tosin maksamaan itsesi kipeäksi

0:58

Saksalaisvalmistaja on esitellyt Access by BMW -nimeä kantavan palvelun, joka on toistaiseksi saatavissa vain Yhdysvaltain Nashvillessä. Palvelun kuukausimaksuun ei myöskään ole varaa kenellä tahansa.

Access by BMW on baijerilaisten vastine muun muassa Porschen aiemmin esittelemälle palvelulle. Sen ideana on tarjota merkin raharikkaille faneille mahdollisuus vaihtaa autoaan silloin, kun siltä nyt sattuu tuntumaan. Periaatteessa kyse on siis rikkaille suunnatusta yhteiskäyttöautopalvelusta.

Palvelu käynnistyi countrymusiikistaan tutussa Nashvillessä keskiviikkona. Halvimmillaan mukaan pääsee "vain" noin 1 600 eurolla kuukaudessa, kun taas kalliimpi taso maksaa lähes tuplasti.

Lähes kaikki kuuluu pakettiin

Halvempi, Legend-niminen taso pitää sisällään käyttöoikeuden valmistajan useisiin sedaneihin, coupeihin, avoautoihin ja katumaastureihin. Tarjolla on muun muassa hybridimallit X5:stä ja uudesta 5-sarjan sedanista. M-mallistosta valittavissa on vain M2. Osuvasti nimetyllä, yli 3 000 euroa kuukaudessa maksavalla M-tasolla vain taivas on rajana.

Kuukausihintaan sisältyy käytännössä kaikki polttoainetta lukuunottamatta. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia esimerkiksi vakuutuksista, veroista tai auton arvon alenemisesta. Ja sitä autoa voi tosiaan vaihtaa niin usein kuin huvittaa.

BMW tosin pidättää oikeuden olla toimittamatta asiakkaalle hänen pyytämäänsä autoa, jos sitä ei sillä hetkellä ole vapaana. Pyydetyn auton sijaan asiakkaalle tuodaan siinä tapauksessa "vastaava" malli.

Lähde: BMW

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja