Mainos

Blondit kutrit vaalennustuotteilla

Schwarzkopf Blonde on markkinoiden johtava vaalennustuotteiden asiantuntija. Kattavasta Schwarzkopf Blonde -valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin vaalennustarpeisiin: vaalennus raitoina, asteittain tai kokonaan.

Schwarzkopf Blonde vaalentaa hiukset varmasti ja hoitaen. Schwarzkopf Blonde-tuotteissa on kalsiumia ja vitamiineja sisältävä Blond & Strong – koostumus, joka säilyttää hiuksesi vahvoina & kiiltävinä vaalennuksen aikana.

Vaalennusvoiteet

Schwarzkopf Blonde Vaalennusvoiteet vaalentavat hiuksia 2-4 astetta ja antavat niille tasaisen, luonnollisen ja eloisan vaalean sävyn. Vaalennusvoiteet sopivat kirkkaanvaaleista tummanvaaleille hiuksille.
Schwarzkopf Blonde Vaalennusvoiteista löydät kaksi sävyä: 10.1 Vaalea ja 10.2 Kirkas Helmenvaalea. 10.1 Vaalea antaa hiuksille neutraalin vaalean sävyn ja 10.2 Kirkas helmenvaalea antaa viileämmän vaalean sävyn.

Vaalennusaineet

Schwarzkopf Blonde Vaalennusaineet ovat ns. värinpoistoaineita, eli ne poistavat hiuksen omaa pigmenttiä, mutta eivät lisää sävyä. Schwarzkopf Blonde Vaalennusaineita voidaan käyttää värinpoistoon sekä hiusten esivaalentamiseen.
Schwarzkopf Blonde Vaalennusaine L1 vaalentaa hiuksia 4-6 astetta. Sitä suositellaan keskivaaleista vaaleanruskeille hiuksille. Schwarzkopf Blonde Vaalennusaine L1+ vaalentaa hiuksia jopa 5-7 astetta. Sitä voidaan käyttää jopa keskiruskeiden hiusten vaalentamiseen. Schwarzkopf UUTUUS: Blonde Vaalennusaine L1++ on tehokkain vaalennusaineemme. Se vaalentaa hiuksia 6-8 astetta ja sopii jopa tummanruskeille hiuksille.

Raita-aineet

Schwarzkopf Blonde – raita-aineilla saat hiuksiisi vaaleita raitoja tai voimakkaampia tehosteita. Schwarzkopf Blonde Keskivaaleat Raidat M2 sopii kirkkaanvaaleista vaaleanruskeille hiuksille ja vaalentaa hiuksia 2-4 astetta. Schwarzkopf Blonde Supervaaleat Raidat M1 on tarkoitettu keskivaaleista keskiruskeille hiuksille ja vaalentaa hiuksia 4-6 astetta. Schwarzkopf Blonde Easy Highlights Mega M3+ –kamparaidat on innovatiivinen raidoitusmenetelmä, joka soveltuu erityisesti pitkille hiuksille. Easy Highlights Mega on tarkoitettu keskivaaleista vaaleanruskeille hiuksille ja se vaalentaa hiuksia 4-6 astetta.

Vaalennus-suihke

Koe vaaleiden hiusten luonnollisen pehmeä kesäinen hehku! Hiuksesi näyttävät auringon vaalentamilta. Päätä itse hiustesi vaalennustaso vaalentamalla kaikki hiukset tai korostamalla vain yksittäisiä hiussuortuvia. Muutu hiekkarantojen vaaleaksi kaunottareksi silloin kun itse haluat!

Lähde: Schwarzkopf

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.