Blind Channelilta paljastus Euroviisujen kulisseista – tämä ei näkynyt kotikatsoimoihin: "Koko käsi meni ihan verille"

1:02
Mitä Euroviisujen kulisseissa oikein tapahtui? Blind Channel kertoo!

Suomea edustanut Blind Channel teki paljastuksia Euroviisujen kulisseista. 

Vuoden 2021 Euroviisujen finaalissa tehtiin suomalaista viisuhistoriaa, kun Blind Channel sijoittui lopullisessa pisteiden laskennassa kuudenneksi. Kyseessä on Suomen viisuhistorian toiseksi paras tulos sitten Lordin voiton vuonna 2006. Pisteitä Blind Channel sai lopulta 301. 

Suomeen sunnuntaina rokkarin elkein saapunut yhtye on ehtinyt muutaman päivän sulatella sijoitustaan. Blind Channelin laulaja Joel Hokka sekä kitaristi Joonas Porko vierailivat perjantaina MTV Uutiset Livessä kertomassa tunnelmistaan.

Univelkojaan hektisen viikon jälkeen takaisin nukkuneet muusikot tekivät suorassa lähetyksessä paljastuksia viisujen kulisseista. Toisin kuin moni luulee, yhtye ehti harjoitella show'taan useaan kertaa yleisön edessä Rotterdamin Ahoy-areenalla. 

– Joka päivä treeneissä oli täysi areena. Soitettiin tosi monta kertaa keikka läpi yleisölle. Se ei todellakaan ollut sellainen, että nyt he menevät ensimmäistä kertaa euroviisulavalle, ja nyt heitä jännittää tosi paljon, vaan se oli tosi automatisoitu show, Hokka kuvailee. 

Vaikka show oli selkärankaan painettu, ei kaikki kuitenkaan aina mennyt putkeen. 

– Yhden kerran koko käsi meni ihan verille, paskoin mun käden. Toisella kerralla, samantien kun tuli lavalta, tuli sellainen instant oksennus. Annoin kirjaimellisesti kaikkeni. Olen sitä mieltä, jos ei tuollaisen kolmeminuuttisen jälkeen ole huono olo, et sitten ole antanut kaikkeasi, kitaristi Porko paljastaa. 

Millaista palautetta yhtye on saanut maailmalta? Mitä mieltä he ovat viisujen voittajista? Katso koko haastattelu: 

17:08

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja