Viisuvoittaja Måneskinin rumpalin veli asuu Suomessa – ravintoloitsijana tunnettu Manu on pakahtua pikkuveljensä menestyksestä: "Olen superylpeä"

3:20
Videolla Manu Torchio kertoo, millainen hänen Måneskin-rumpaliveljensä on miten hän reagoi tietoon viisuvoitosta!

Ravintoloitsija Manu Torchio iloitsee ylpeänä pikkuveljensä Ethan Torchion bändin Måneskinin Euroviisuvoitosta. 

Lauantaina 22. toukokuuta järjestetty Euroviisufinaali huipentui Italian edustajan, rockbändi Måneskinin voittoon. Italia keräsi finaalissa huimat 524 pistettä. Suomen edustaja Blind Channel sijoittui finaalissa kuudenneksi 301 pisteellä. 

Suomessakin on kuitenkin juhlistettu ylpeänä Måneskinin voittoa: Vantaalla asuva ravintoloitsija Manu Torchio on bändin rumpalin Ethan Torchion isoveli. Manu ja Ethan Torchiolla on yhteinen italialainen isä, ja Manu Torchion äiti on meksikolainen. Hän on itse asunut Suomessa 11 vuotta ja pyörittää Helsingissä meksikolaisravintolaketju Lopez y Lopezia. 

Torchio kertoo MTV Uutisille olevansa äärimmäisen ylpeä pikkuveljestään ja tämän bändistä. 

– Olen superylpeä. He ovat tehneet niin paljon töitä sen eteen ja ansaitsevat sen, Torchio tunnelmoi. 

Siitä lähtien, kun Måneskin voitti San Remo -festivaalin Italiassa, on Torchio ollut kertomansa mukaan varma siitä, että yhtyeellä on edessään menestyksen tie. Hän kertoo uskoneensa alusta lähtien, että Måneskin tulee voittamaan Euroviisutkin. 

Ethan Torchio yhtyeineen on ollut valtavassa mediapyörityksessä viime päivien ajan. Manu Torchio kertoo puhuneensa veljensä kanssa hieman, muttei ole halunnut painostaa tätä vastaamaan viesteihin. 

– Kun hän ei vastannut, laitoin viestiä siskoilleni jotka asuvat Italiassa. He sanoivat, että näkevät hänet illalla ja että kaikki on hyvin. Pyysin heitä vaan antamaan hänelle ison halauksen. Olisi ihanaa mennä sinne nyt, mutta työni sekä koronarajoitukset tekevät siitä hankalaa. Mutta luulen, että tänään illalla soitan hänelle tarkistaakseni miten hänellä menee. 

Måneskinin voittokappale Zitti e buoni nousi viisuvoiton myötä kaikkien aikojen eniten striimatuksi italialaiseksi kappaleeksi kansainvälisesti. Vaikka Måneskin on jo saavuttanut paljon, Manu Torchio uskoo tämän olevan vasta alkua. 

– Tämä on valtava askel heidän urallaan. Heillä on kaikki eväät valloittaa kaikki. He ovat nyt jo rokkibändi. Kansainvälisiltä suurilta artisteiltakin on tullut jo paljon tukea ja Italiassa he ovat jo iso juttu. Heillä on paljon edessään, he ovat nuoria ja lahjakkaita. Olen tosi onnellinen siitä, että olen osa perhettä. Haluan vaan mennä sinne, halata häntä ja onnitella. 

Ethan Torchion Suomi-yhteydestä uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Yllä olevalla Manu Orchio paljastaa, millaisia rokkareita Måneskin-yhtyeen jäsenet ovat ja voisiko bändi saapua Suomeen vierailulle! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja