Blind Channel saapui rokkarin elkein median eteen – yhtye äimistyi saavutuksestaan: "Meillä jäi käteen kansainvälinen levytyssopimus ja italialaisia ryyppykavereita"

9:02
Blind Channel saapui rokkarin elkein median eteen – yhtye äimistyi saavutuksestaan: "Meillä jäi käteen kansainvälinen levytyssopimus ja italialaisia ryyppykavereita"

Blind Channel saapui lehdistötilaisuuteen vähillä unilla euroviisuhuuman jälkeen. 

Suomea Euroviisuissa edustanut Blind Channel saapui sunnuntaina 23. toukokuuta Helsinki-Vantaan lentokentälle lauantain finaalin jälkeen.

Bändin jäsenet eivät saaneet kisan sääntöjen mukaisesti näyttää keskisormea esityksessään Dark side-kappaleensa kytkeytyvän teeman mukaisesti.  Keskisormet pääsivät jälleen näkyviin Helsinki-Vantaalla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa kameravalojen räpsyessä. 

Bändi oli maalannut Rotterdamissa nähdyssä esityksessä keskisormensa punaiseksi. Väristä näkyi käsissä enää vain pieni häivähdys. 

Kuusikko saapui median eteen vähillä unilla.

– Kaksi viikkoa tykitystä, ei nukuttu viime yönä tuntiakaan, bändin laulajat Joel Hokka ja Niko Moilanen toteavat MTV Uutiset Livelle.

Moilasen ja Hokan lisäksi yhtyeeseen kuuluu Aleksi Kaunisvesi, Joonas Porko, Olli Matela ja Tommi Lalli.

Hokka ja Moilanen kertovat, ettei bändi lähtenyt pelkästään sijoituksen perässä viisuihin. Heille tärkeää oli päästä finaaliin, jotta saisivat esiintyä kahdesti. Yllätys oli lopulta aikamoinen, kun he kuulivat olevansa top 10:ssä.

Laulajakaksikko kertoi aiemmin MTV Uutisille, että heidän päätähtäimenään on maailman valloitus ja kansainvälinen levytyssopimus. Sen he saivatkin takataskuun ennen torstaina nähtyä semifinaalia

– Saatiin vielä enemmän mitä lähdettiin hakemaan, Hokka toteaa.

– Meillä jäi käteen kansainvälinen levytyssopimus, lista ykkönen ja italialaisia ryyppykavereita, Moilanen toteaa. 

Illan lähetyksen jälkeen bändi juhlisti saavutuksiaan rokkarin elkein. Kuusihenkinen bändi pääsi juhlistamaan myös Euroviisujen voittajan rockyhtye Måneskin kanssa.

– Juotiin keskiolutta hotellilla.

– Heidän huoneensa oli bäkkärillä meitä vastapäätä. En muista tarkkaan tilannetta, olin ehkä promilleissa, mutta hyppäsin heidän kaulaan ja me huusimme heidän nimeään ja ne puolestaan meidän. Meillä oli hyvä bondaus koko viisujen ajan. Heiteltiin ylävitosia, Hokka kertoo.

Näkyvyys kansainvälisessä musiikkikisassa toi bändille myös rutkasti uusia someseuraajia. Vielä lauantaina bändin Instagram-tilillä oli noin 40 000 seuraajaa, nyt niitä on liki 90 0000.

– Kuinka siistii, Moilanen äimistelee.

Bändi yllättyi myös siitä, miten Ruotsi otti heidät vastaan. Haastattelussa he kehottavat päättäjiä ottamaan mallia Euroviisuista pandemian keskellä. Katso haastattelu yltä videolta!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja