Billy Porter mykisti upealla kulta-asullaan – puvulla yllättävä yhteys prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kotiin

Murheellinen prinssi Harry kommentoi ensi kertaa lähtöä Britannian hovista – tätä herttuan lausunto merkitsee 13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Billy Porterin gaala-asu Oscareissa sai inspiraationsa Kensingtonin palatsin kuuluisasta huoneesta. 

Näyttelijä-laulaja Billy Porter kohautti tuttuun tapaansa asuvalinnallaan Oscar-gaalassa. Porter saapui gaalan punaiselle matolle näyttävässä iltapuvussa, jossa oli kultaisin sulin koristeltu yläosa ja massiivinen, oranssin sävyillä kuvioitu alaosa. 

Asun oli suunnitellut brittiläinen suunnittelija Giles Deacon ja sen inspiraationa toimi prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen perheen koti, Kensingtonin palatsi.

Iltapuvun alaosan kuviointi noudatteli Kensingtonin palatsin kuuluisan Cupola roomin kuviointia. Porterin stylisti Sam Ratelle vieraili palatsissa matkallaan Lontooseen viime vuonna. 

Näyttävä huone on koristeltu kullalla, puulla sekä marmorilla ja se tunnetaan muun muassa kuuluistasta kattokupolistaan. Huone on yksi 415 vuotta vanhan palatsin tunnetuimmista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Porter on kohauttanut ja ihastuttanut rohkeilla ja näyttävillä asuvalinnoillaan ennenkin. Vuoden 2019 Oscar-gaalassa Emmy-palkittu näyttelijä ihastutti saapumalla punaiselle matolle näyttävässä, mustassa smokkimekossa. 

Lähde: Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat