Mainos

Big Brotherin tekijät ihmeissään runsaasta seksistä

Big Brotherin pääohjaaja Kim Sainion mukaan ensimmäisillä tuotantokausilla seksi oli toivottavaa, sillä se nosti katsojalukuja. Nyt ohjelma ei enää tarvitse seksiä, eikä sitä olekaan kuin murto-osa. Ohjelmassa ei näytetä ihan kaikkea, mitä talossa tapahtuu. Silti osa katsojista odottaa, että milloin peitto taas heiluu.

– Aiempina vuosina asukkaat ovat halunneet talosta pois sellaiset, jotka ovat harrastaneet seksiä talossa. Nyt viime sunnuntaina häätöäänestykseen joutui neljä naista, joista kukaan ei ollut harrastanut seksiä, toteaa kilpailijakoordinaattori Maria Elemo-Räisänen.

– Nyt talossa näyttäisi olevan seksille myönteinen ilmapiiri, sillä kukaan asukkaista ei ole tuominnut seksiä harrastaneita. Koskaan ennen seksiä ei ole harrastettu tällä tavoin kolme viikkoa BB-taloon menemisen jälkeen, ihmettelee Elemo-Räisänen.

" Emme näytä kaikkea "

– Nyt olemme joutuneet erottamaan eri huoneisiin nukkumaan kaksi asukasta, jotka eivät pysyneet irti toisistaan. Viime viikolla nähtiin myös erikoinen juttu, kun aiemmin seksiä on harrastettu peiton alla, mutta nyt ei piitattu kameroista mitään. Meillä on tiukat rajat, mitä näytämme, joten sensuroimme kuvat. Tästä taasen 24/7 - katsojat suuttuivat, kertoo käsikirjoittaja-ohjaaja Sami Manninen.

Useimmat asukkaat pohtivat ennen taloon menemistään sitä, miten aikovat talossa tehdä, mutta asiat muuttuvat ja kamerat unohtuvat talossa, kertoo Manninen.

Illan 45 minuuttia -ohjelmassa kello 20.00 selvitellään sitä, mitä Big Brother -talossa tapahtuu ja miksi.

Viimevuotisen Big Brother -kilpailun voittaja Janica Kortman ja kolmanneksi tullut Suvi Pehkonen kommentoivat väitettä, että BB on pelkkää seksiä:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.