Mainos

Bentley-kuskin järjetön kaahaus toi vankeutta ja lähes viiden vuoden ajokiellon – video

Brittimies aiheutti rajun onnettomuuden ja pakeni paikalta hajonneine nenineen. Vastapuolella ollut eläkeläismies selvisi kuin ihmeen kaupalla vammoitta.

Pienessä Amershamin kylässä kaahannut brittiläinen Bentley-kuljettaja on tuomittu 14 kuukauden vankeuteen sekä neljän vuoden ja seitsemän kuukauden ajokieltoon. Tuomion taustalla on oheisella videolla nähtävä, toukokuussa 2014 tapahtunut törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Bentley Continental GTC:n kuljettaja, 46-vuotias Richard Plum kaahasi järkyttävällä ylinopeudella hiljaisen Amershamin läpi, törmäten lopulta rajusti 74-vuotiaan eläkeläismiehen autoon. Miehen Ford meni lunastuskuntoon, mutta kuljettaja ei onneksi loukkaantunut.

Kuten videolta voi todeta, ei 74-vuotiaalla miehellä ollut aikaa reagoida mitenkään. Tiellä oli 30 km/h:n nopeusrajoitus, mutta Plumilla oli nopeutta pahimmillaan lähes 140 kilometriä tunnissa.

Plum pakeni onnettomuuspaikalta, mutta Bentleyn turvatyynystä löydettiin hänen vertaan, minkä ansiosta kaveri saatiin kiinni.

Lähde: Mirror

***

1:30

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja