Mainos

Benefon: Frangiélle vielä päivä lunastusaikaa

Konkurssivaarassa oleva Benefon on päättänyt odottaa yksityisen tahon tekemän osakemerkinnän lunastusta vielä huomiseen. Kyse on 12 miljoonan euron osakemerkinnästä.

Benefonin hallitus on myöntänyt aiemmin Benefonin osakkeita merkinneelle tohtori Philippe Frangiélle vielä yhden päivän lisäaikaa osakemerkintänsä lunastamiseen.

Aiemmin Frangié sitoutui maksamaan noin 12 miljoonan euron määräisen osakemerkintänsä viimeistään tänään.

Benefon on vaarassa ajautua konkurssiin, ellei se saa rahoitusta järjestymään lähimmässä tulevaisuudessa. Rahoitustarpeesta tiedotettiin jo helmikuun puolella, jolloin yhtiö kertoi suunnatusta osakeannista.

Ellei Libanonin rahoja tule perjantainakaan, lienee uuden harkinnan paikka. Toimitusjohtaja Jukka Niemisen mukaan yhtiön johto seuraa tilannetta ja ottaa kaikki vaihtoehdot edelleen huomioon.

Niihin kuuluu myös NRJ International -holdingyhtiö, joka jätti maanantaina Benefonille uuden 10 miljoonan euron tarjouksen. NRJI perääntyi viime viikolla tarjouskilvasta, kun kuvaan ilmestyi Frangié. Yhtiö tuntuu kuitenkin edelleen olevan kiinnostunut rahoittamaan talousvaikeuksissa olevaa Benefonia.

NRJI:n uusi tarjous on rahallisesti sama kuin ensimmäinenkin, mutta siinä on tiukempia ehtoja nykyisen yhtiön johdon määräysvallan vähentämisestä ja uuden yhtiökokouksen järjestämisestä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.