Mainos

Bella-Veneillä piisaa taas töitä

Kuva:Lehtikuva

Ikävien talousuutisten keskellä Kuopiosta kantautuu mukavia kuulumisia. Paikallinen venevalmistaja Bella-Veneet on kutsunut syksyllä lomauttamansa työntekijät takaisin töihin.

Yhtiö kutsuu kaikki lomautettuna olevat työntekijät asteittain töihin huhtikuun puoliväliin mennessä.

MTV:n uutisten tavoittaman toimitusjohtaja Raimo Soinisen mukaan Bellan hyvä vire perustuu uutuusmallien hyvin käynnistyneeseen kauppaan.

- Syksyllä venemarkkinat pysähtyivät aika radikaalisti ja perustuotantoa oli pakkoa vetää rajusti alas. Samaan aikaan panostimme kuitenkin tuotekehitykseen, perustuotannostakin otettiin parhaita voimia kehityksen palvelukseen. Tulosena oli yhdeksän uutta venemallia tässä kevään aikana, Soininen kertoo.

Uusista veneistä viisi on Bella-veneitä ja neljä Aquador-veneitä.

Soininen ei halua arvioida, kuinka pitkäksi aikaa töitä varmuudella riittää.

- Tässä nähdään sen verran valoa. En vielä voi sanoa, että on tasapainotilanne, mutta on jo tarvetta ja siihen pitää vastata. Ei kukaan tiedä ihan tarkkaan vielä kevään ja kesän tulosta, mutta merkit siihen ovat aika hyvät, Soininen arvioi.

Soinisen mukaan Bella sai äskettäin päättyneiden Helsingin Venemessujen jälkeen yli 50 uutta tilausta. Tukholman paraikaa käynnissä olevat venemessut ovat niin ikään lähteneet hyvin käyntiin

Bella-Veneet lomautti viime syyskuussa 250 työntekijää.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja