Belgian MM-urakka päättyi jättipettymykseen, tähtihyökkääjä tuhlaili huippupaikkoja – Marokko marssi lohkovoittajaksi

Belgian MM-turnaus päättyi jättipettymykseen, kun se pelasi 0-0-tasapelin Kroatian kanssa.

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Voiton ottelusta tarvinneella Belgialla oli liuta vaarallisia tekopaikkoja ottelun toisella jaksolla. Lähimpänä maalintekoa oli vaihdosta kentälle tullut Romelu Lukaku, joka täräytti pallon huippupaikasta tolppaan.

Lukakulla oli vielä juuri ennen täyttä aikaa tyhjä maali edessään, mutta belgialaistähti ei saanut palloa rysään.

Maalittoman tasapelin myötä Belgian jatkohaaveet romuttuivat ja joukkueen turnaus päättyi. Kroatia puolestaan etenee jatkoon.

Lohkon toisessa ottelussa Marokko löi Kanadan 2-1 varmistaen samalla lohkovoiton itselleen.

Marokko sai ottelun upean alun Kanadan suosiollisella avustuksella. Kanadan maalivahti Milan Borjan lahjoitti pallon suoraan Hakim Ziyechille, joka nosti pelivälineen helposti tyhjään maaliin vain reilun kolmen minuutin pelin jälkeen.

Vahva rynnistys sai jatkoa 20 minuuttia myöhemmin, kun Youssef En Nesyri tykitti pallon verkkoon.

Kanada kavensi lukemiksi 1-2 muutama minuutti ennen taukoa, kun pallo meni Marokko-puolustaja Nayef Aguerdin kautta omaan maaliin.

Toinen jakso oli maaliton, joten vahvaa turnausta pelaava Marokko nappasi lohkovoiton itselleen.