Nainen julkaisi puhuttelevan kuvan farkkujen järjettömistä kokomerkinnöistä: "Kehossasi ei ole mitään vikaa, kaikki vika on vaatteissa"

Becki osti kolmet housut, joiden kokomerkinnöissä ei ollut päätä eikä häntää.  – Muista: jos vaate ei sovi, kehossasi ei ole mitään vikaa, kaikki vika on vaatteissa, hän toteaakin nyt.

Brittinaisen kuvat muistuttavat, että vaateiden kokolapun numero todellakin on vain numero. Becki jakoi Instagramissa seuraajalleen kuvasarjan, jossa kokeilee kolmet farkut. Yhden hänen pukemistaan housuista ovat jumiutuneet puolireiteen.

Isoimmat housut olivatkin liian pienet

Becki oli ostanut housut Zarasta, Topshopista ja Asosilta. Asosin koon 36 housut sopivat Beckille; Topshopin koon 38 housut olivat aavistuksen liian isot, mutta Zaran koon 40 housut olivatkin liian pienet.

– Vaatteet tehdään sopimaan yllesi, älä koskaan muuta kehoasi mahtuaksesi vaatteeseen, Becki muistuttaa.

Hän toteaa olevansa vaatteiden vaihtelevien kokomerkintöjen vuoksi "sanaton".

– Kokomerkinnät eivät ole tarkkaa tiedettä, varsinkaan pikamuodissa, etkä todellakaan voi liittää omaa arvoasi kokolapun numeroon, Becki kirjoittaa.

"Olet enemmän kuin kokolappu"

Becki myöntää, että mikäli kärsisi itsetunto-ongelmista kehonsa suhteen, farkkujen kokomerkintä voisi saada mielialan matalaksi.

– Anon teitä kaikkia: kiltit, älkää antako vaatteiden määrittää, miltä olonne tuntuu. Olet enemmän kuin kokolappu. Olet enemmän kuin farkut, jotka eivät ihan sovi, Becki sanoo.

– Ja muista: jos vaate ei sovi, kehossasi ei ole mitään vikaa, kaikki vika on vaatteissa.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Älä lannistu vaatteista, jotka eivät sovi"

Beckin mukaan onkin aivan järjetöntä, että koko 40 on pienempi kuin koko 36.

– Joten, rakkaat, älä lannistu vaatteista, jotka eivät sovi, älä anna niiden vääristää mielikuvaasi kauniista, ihanasta kehostasi, äläkä missään nimessä anna niiden pilata päivääsi. Olet tarpeeksi hyvä juuri sellaisena kuin olet.

Lue myös:

    Uusimmat