Nainen tuohtui vaatekaupan sovituskopissa – julkaisi kuvat tyrmistyksen syystä: "Pystyin tuskin hengittämään se päällä"

Brittinainen sai tarpeekseen sovituskoppirumbasta ja jätti H&M:n Facebook-sivuille tulikivenkatkuisen asiakaspalautteen liian pienistä vaatekoista kuvallisten todisteiden kera. Netti oli välittömästi hänen puolellaan.

Swanseasta kotoisin oleva Lowri Byrne oli vaateostoksilla viime viikolla, kun hänen hermonsa paloivat täysin. Normaalipainoinen, kokoa 38 oleva Byrne otti itsestään kuvia H&M:n sovituskopissa vaaleansinen mekko päällään, joka oli kokoa 42. Vaikka mekko oli kaksi kokoa "liian suuri", se oli silti niin kireä, että mahtui juuri ja juuri hänen päälleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen pisti tuulemaan

Byrne kirjoitti kyseisen vaatekaupan Facebook-sivuille julkisen asiakaspalautteen, joka on saanut jo pari tuhatta tykkäystä ja satoja kommentteja. Byrne kirjoitti:

– Olkaa hyvät ja tarkistakaa kokonne, sillä tämä on naurettavaa. Olen kokoa 38 ja pienirintainen. Kävin tänään ostoksilla ja jouduin kysymään, oliko heillä kyseistä mekkoa koossa  44. (Ei ollut.) Kuvan mekko on kokea 42 ja pystyin tuskin hengittämään se päällä. Olisin halunnut ostaa mekon ja minua ärsytti. Moni nainen myös pahoittaa mielensä, jos joutuu ostamaan tavallista suuremman vaatteen. Jos olisin yksi heistä, (onneksi en ole) kokoa 44 olevan mekon ostaminen olisi minulle suuri järkytys! 

– Kun kysyin myyjältä, onko mekkoa myynnissä isompana, tämä vastasi, että "Aivan niin, tämä mekko kannattaa ostaa muutamaa kokoa isompana kuin itse on". Muutamaa?! Jos asiakkaan pitää ostaa jokin vaate 3–4 kokoa tavallista isompana, teidän pitäisi todella muuttaa mittataulukkoanne!!!

Ihmiset ovat kyllästyneet liian pieniin vaatteisiin

H&M selitteli asiaa ympäripyöreästi kansainvälisillä mittataulkoilla, kiitti palautteesta ja toivoi asiakkaiden pysyvän tyytyväisinä. He eivät kuitenkaan pysyneet.

– Olen kokoa 36 ja joudun ostamaan H&M:stä 42–44-kokoisia vaatteita. Tanya Spence-Kelly -niminen nainen kommentoi Facebookissa.

– Sama asia miesten vaatteiden kanssa. Minä olen housujen puolesta kokoa 30–32, mutta yleensä joudun ostamaan niitä koossa 36. Ero on 10 senttiä. Järjetöntä, kommentoi puolestaan Terry Burgess-Farrant.

Lähde: Metro

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja