Oletko törmännyt samaan? Nainen osoitti vaatekauppojen koko-ongelman kuvaparillaan

Australialaisnainen ei ymmärrä, kuinka vaatteiden koot voivat vaihdella niin paljon eri vaatemerkkien välillä.

Yllä olevalla videolla vinkit istuvien farkkujen löytämiseksi.

Australialainen Adele Barbaro julkaisi Real Momma -Instagram-tilillään kuvaparin, jonka avulla hän haluaisi kiinnittää huomiota vaatemerkkien epäjohdonmukaiseen kokoluokitteluun.

 Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvissa hän on pukeutunut samankaltaisiin mustiin mekkoihin, mutta siinä missä Jacquie E -merkin mekko on kooltaan M, Zaran mekko on XL – huolimatta siitä, että Adele kertoo olevansa keskivertoaustralialaista pienikokoisempi.​​​​​​​

– Kuinka sekopäistä se on? En ole erityisen suuri ihminen. Kun keskivertoaustralialaista pienempiä ihmisiä kutsutaan XL-kokoisiksi, se viestii, että he ovat isompia kuin heidän pitäisi olla, Adele huomauttaa.

Adele kertoo ottaneensa kuvat ostosreissulla jo vuonna 2016, mutta julkaisseensa kuvaparin uudelleen, koska mikään ei ole kahdessa vuodessa muuttunut. Hän toivoo johdonmukaisempaa kokoluokittelua vaatteisiin.

– Vaikka koko on vain numero, ja olen sinut ja itsevarma painossani, haluan jokaisen epävarman tytön tai pojan ja okaisen lannistuneen miehen tai naisen tietävän, että se, mitä kokolapussa lukee, ei tarkoita mitään.

Lähteet: The Sun, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja