Beckhamien tyttövauva syntyi: Nimi isän pelinumerosta?

Victoria ja David Beckhamin tyttövauva syntyi varhain sunnuntai-aamuna. David julkisti tyttären nimen Facebook-sivuillaan.

Victoria ja David Beckham saivat neljännen lapsensa, terveen tyttövauvan, sunnuntaina 10.7.2011. Muotisuunnittelija ja jalkapalloilija toivottivat tytön tervetulleeksi Los Angelesin Cedars Sinai-sairaalassa aamukahdeksalta paikallista aikaa.

– David ja Victoria ovat iloisia saadessaan ilmoittaa tyttärensä syntymästä. Brooklyn, Romeo ja Cruz ovat innoissaan toivottaessaan siskon tervetulleeksi perheeseen, Beckhamien edustaja tiedottaa.

Tytär sai nimekseen Harper Seven Beckham. David vahvisti nimen uudella Facebook-sivullaan, kun vauva oli syntynyt.

– Olen hyvin ylpeä ja innostunut ilmoittaessani tyttäremme Harper Seven Beckhamin syntyneen. Hän painoi terveet 3,5 kiloa ja syntyi klo 7.55 tänä aamuna, Los Angelesissa. Victoria voi hyvin ja pojat ovat innoissaan saadessaan pikkusiskon, David kirjoitti.

Nimen Seven uskotaan viittaavan Davidin pelaajanumeroon, kun hän pelasi Manchester Unitedissa Englannissa.

– Harper on vanha englantilainen nimi, josta Victoria on aina pitänyt. Seven on hyvin onnekas ja onnellinen numero ja vauva syntyi seitsemän jälkeen aamulla, vuoden seitsemännessä kuussa, parin läheinen ystävä kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk, Dailymail.co.uk

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja