Beata Papp julkaisi harvinaisen kuvan 80 vuotta täyttäneen mumminsa kanssa – synttärisankarin nuorekkuus varasti huomion: ”Hyvät perimät”

Suosikkijuontaja Mikko Leppilampi kertoo onnensa avaimista MTV:lle – nähtiin yhteiskuvassa ex-missi Beata Pappin kanssa 4:13
Suosikkijuontaja Mikko Leppilampi kertoo onnensa avaimista MTV:lle – nähtiin yhteiskuvassa ex-missi Beata Pappin kanssa

Esikoistaan odottava Beata Papp julkaisi Instagramissa yhteiskuvan mumminsa kanssa. 

Esikoislastaan odottava taitoluistelija, Miss Suomi -kisoista tuttu  Beata Papp julkaisi Instagram-tililleen harvinaisen kuvan, jossa poseeraa 80-vuotissyntymäpäiviään viettävän mumminsa kanssa.

Kaksikko poseeraa kuvassa hymyssä suin.

– Mummi 80v. Toivottavasti olen edes puoliksi yhtä cool kuin sinä, kun täytän 80, Papp kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Pappin seuraajat äimistelevät hänen mumminsa nuorekkuutta. 

– Mummi on kyllä freesi, kommenteissa kirjoitetaan. 

– Niin nuorekas! Hyvät perimät, seuraaja kirjoittaa. 

– Oikein hyvät geenit, toinen seuraajista toteaa. 

Laskettu aika

Papp on yhdessä suosikkijuontaja Mikko Leppilammen kanssa, jolle tuleva lapsi on toinen. Leppilampi kertoi puolisonsa voinnista Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

– Beata on voinut tosi hyvin. Ihan poikkeuksellista, miten nautinnollista tämä on ollut. Ei ole ollut mitään ongelmaa, TTK:ta juontava Leppilampi totesi. 

Lapsen laskettu aika sattuu juuri Tanssii Tähtien Kanssa -esittelyjakson esityspäivään eli sunnuntaihin 29. elokuuta. Sen jälkeen Leppilammella alkaakin suorien lähetysten juonnot seuraavana sunnuntaina 5. syyskuuta.

– Se voi olla todennäköistä, että se meneekin viikolla yli ja ensimmäisessä suorassa lähetyksessä tuleekin kesken kaiken lähtö synnytyssairaalaan. Jos niin käy, niin silloin kyllä lähden. Se on prioriteetti yksi. Silloin irtoaa mikki kädestä ja korvanappikorvasta, Leppilampi pohti.

Lue myös:

    Uusimmat