BBC hyllytti suositun Top Gear -ohjelmansa

Britannian yleisradioyhtiön BBC:n menestyssarjoihin maailmanlaajuisestikin pitkään lukeutunut autoilua käsittelevä ohjelma Top Gear jää tauolle saarivaltakunnassa, BBC kertoo.

Ohjelman uusin ja kautta aikain 34:s esityskausi keskeytettiin, kun sitä isännöinyt Andrew Flintoff loukkaantui auto-onnettomuudessa ohjelman testiradalla viime joulukuussa.

BBC totesi Flintoffin onnettomuuden jälkeen, ettei sarjaa ole "soveliasta" jatkaa. Nyt yhtiö linjaa, että suositun ohjelman brittiversio pysyy näillä näkymin hyllyllä.

– Tiedämme, että tämä on pettymys (ohjelman) faneille, mutta tämä on kuitenkin oikea päätös, BBC tiedotti ja lisäsi, että Top Gearin kansainväliset versiot ja muun muassa ohjelmaan liittyvät lehdet jatkavat entiseen tahtiin.

Top Gearia kesästä 2019 lähtien vetänyt Flintoff sai onnettomuudessa kasvovammoja. Hänet on nähty julkisesti vasta viime aikoina. BBC kertoi lokakuussa päässeensä sopimukseen Flintoffille maksettavista korvauksista. 

BBC ei kertonut summia, mutta mediatietojen mukaan korvaukset ovat yhteensä jopa yhdeksän miljoonaa puntaa eli noin 10,3 miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat