TV-juontajatähti Jeremy Clarkson huuteli uhmakkaasti F1-tallille – nyt kaljaveto lähti traktorin kera maksuun

Videolla Tulosruudun juttu edellisestä F1-kisasta, Espanjan GP:stä.

Brittiläinen TV-juontajatähti Jeremy Clarkson (Top Gear, The Grand Tour) on jakanut vuosien saatossa mielipiteitä muun muassa räikeillä kannanotoillaan ja kohuilla, joiden keskellä hän on pyörinyt. Tuoreeltaan Clarkson huuteli F1-talli Alpinen suuntaan tavalla, josta hän sai maksaa hintaa.

Clarkson ilmoitti toukokuussa ajetun Monacon GP:n yhteydessä kahdeksalle miljoonalle Twitter-seuraajalleen, että hän ostaa kaikille Alpine-tallin työntekijöille oluet, mikäli Esteban Ocon nappaa kisassa palkintopallipaikan.

Ocon oli twiittaushetkellä kolmantena. Ranskalaiskuski Ocon piti pintansa tiukan paineen alla, ollen lopulta kolmas.

Mitä tästä seurasi?

Lupauksen lunastus, toki Clarksonin tyylin mukaisesti sangen näyttävällä tavalla.

Parhaillaan Amazonin Clarkson’s Farm -ohjelmaa tähdittävä Clarkson saapui traktorilla Alpinen tehtaalle, vetäen mukanaan valtavaa olutkuormaa.

– Sanansa lunastaen. Kippis, Jeremy Clarkson! Alpine totesi Twitterissä, lisäten kuvia vedon toteutumisesta.

Clarkson toi Alpinen F1-tallin työntekijöille omistamansa olutpanimon Hawkstonen pulloja. Niitä myydään panimon verkkosivuilla 2,50 punnan (2,92 euron) kappalehintaan. 

Alpinen F1-tehtaalla työskentelee noin tuhat ihmistä, mikä tietää lyhyellä matematiikalla 2500 punnan eli 2920 euron hintalappua Clarksonille.

Clarkson, 63, nousi tietoisuuteen BBC:n huippusuositusta Top Gear -ohjelmasta. Hän juonsi viihteellistä autoshow’ta yhdessä Richard Hammondin ja James Mayn kanssa.

Clarkson pyöri kyseenalaisella tavalla otsikoissa, kun eri tahot raportoivat hänen ajautuneen riitoihin ohjelman tuottajien kanssa. BBC erotti Clarksonin maaliskuussa 2015, kun hän oli käynyt käsiksi Top Gearin vanhempaan tuottajaan Oisin Tymoniin.  

Clarkson, Hammond ja May siirtyivät tämän jälkeen Amazonille, missä he ovat tähdittäneet useita eri sarjoja.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Kanadan Montrealin radalla. MM-sarjaa johtaa Red Bullin Max Verstappen.

Lue myös:

    Uusimmat