Mainos

Basware listautumassa NM-listalle

BasWare Oyj on päättänyt aloittaa listautumisvalmistelut ja hakea yhtiön osakkeiden ottamista Helsingin Pörssin NM-listalle.

Listautumista edeltää yhdistetty osakeanti ja - myynti, jonka alustava aikataulu on 14-16.2.2000. Listautumisella BasWare hakee tukea liiketoiminnan nopealle kasvulle ja kansainvälistymiselle, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Osakkeita tullaan tarjoamaan kotimaisille ja ulkomaisille institutionaalisille sijoittajille, suomalaiselle yleisölle sekä BasWare Oyj:n henkilöstölle. Listautumisannin tarjousesite ilmestyy alustavan aikataulun mukaisesti 10.2.2000.

BasWare on ohjelmistotalo, joka kehittää, markkinoi ja myy sähköistä liiketoimintaa ja talousohjausta tukevia valmisohjelmistoja. BasWaren tuotteita ovat mm. E-Flow, Target ja Sigma.

Konsernilla on toimipisteet Suomessa ja Alankomaissa sekä jälleenmyyjiä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Alankomaissa. Lisäksi yhtiö valmistelee toimipisteen avaamista Yhdysvalloissa sekä jakeluverkon laajentamista mm. Saksaan, Isoon-Britanniaan ja Belgiaan.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.