Barrichello ei pelännyt Räikköstä

Monacon GP:n kakkossijalle ajanut Brawn-kuski Rubens Barrichello ei ollut huolissaan kannassaan roikkuneesta Ferrarin Kimi Räikkösestä.

Barrichello kärsi kilpailun alkupuolella takarenkaidensa pintakumin irtoamisesta, mikä pudotti kierrosaikoja ja mahdollisti Räikkösen nousun aivan brasilialaisen kantaan.

- Olin onnekas sen suhteen, että tällä radalla ohittaminen on mahdotonta, vaikka hänellä oli KERS. Jos jarruttaa ajolinjan keskellä, on Monaco mahdoton paikka. On 101-prosenttisen varmaa, ettei ohittaminen onnistu, Barrichello totesi Kimin heittämästä haasteesta.

Räikkönen yritti päästä Barrichellon edelle aikaistamalla ensimmäistä varikkokäyntiään, mutta Barrichello vastasi samalla mitalla aikaistamalla omaa varikkokäyntiään. Näin hän palasi varikolta suomalaisen edelle.

- Pystyimme mahtavalla taktiikalla pelastamaan tilanteen, jossa Kimi teki varikkopysähdyksensä. Minä tulin varikolle kierrosta myöhemmin, paljon aiemmin kuin suunniteltiin. Sen jälkeen tilanne oli kunnossa, Barrichello kommentoi.

(MTV3)

Katso Monacon GP:n startti, Barrichello ohittaa Räikkösen:

Lue myös:

    Uusimmat