Mainos

Bandidos-kerhon ampuja on rytäkässä loukkaantunut mies

Poliisi joutui käyttämään maanantai-iltana voimakeinoja päästäkseen kerhotiloihin sisään, mistä myös epäilty löytyi lievästi loukkaantuneena.

Harjavallan Bandidos-kerholla maanantai-iltana porilaismiehen kuoliaaksi ampunut on sisätiloista löytynyt lievästi loukkaantunut mies. Poliisi on pidättänyt 25-vuotiaan harjavaltalaisen miehen epäiltynä 30-vuotiaan porilaismiehen surmaamisesta.

30-vuotias mies kuoli sairaalassa maanantai-illan ampumävälikohtauksen seurauksena. Epäilty, 25-vuotias mies oli ampunut häntä ylävartaloon.

Bandidos-kerholle hälytyksen saanut poliisi löysi ammutun vaikeasti loukkaantuneena maanantaina kerhotilan ulkopuolelta. Hänet toimitettiin välittömästi Turun yliopistolliseen keskussairaalaan, missä hän kuoli pian saapumisen jälkeen.

Epäilty löydettiin Harjavallan Merstolan kaupunginosassa sijaitsevista Bandidosin kerhotiloista vasta klo 23 aikaan poliisin päästyä voimakeinoin sisään. Myös hänet kuljetettiin sairaalaan.

Kyseisen illan aikana kerhotiloissa oli epäillyn lisäksi muitakin henkilöitä. Poliisi selvittää heidän osuuttaan tapahtumiin.

Poliisin tietojen mukaan epäilty on Bandidos-organisaatioon kuuluvan alajärjestön jäsen, mutta uhri ei kuulu poliisin tiedossa oleviin rikollisjärjestöihin.

(MTV3)

(20.11)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.