AVA ottaa maapallon haltuun matkailuohjelmillaan

AVAlla liikutaan kesällä kuudella mantereella ja kymmenissä eri maissa. Tutuiksi tulevat niin omaperäiset matkakohteet kuin lapsiperheen suosikkipaikatkin.

AVAn matkailuohjelmissa ei tyydytä helpoimpiin vaihtoehtoihin, vaan tutustutaan harvojen tuntemiin kohteisiin.

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia on kanadalainen matkailuohjelma, jossa seurataan kahden toimittaja-valokuvaajan Robin Esrockin ja Julia Dimonin reissuja maailmalla. Ohjelmasarjaa on kuvattu 24 maassa kuudella mantereella. Jaksoissa mm. pyöräillään maailman vaarallisimmalla tiellä, tutustutaan gladiaattorikouluun, kalastetaan piraijoita ja hiekkalautaillaan aavikolla.

sununtaisin klo 13.00 alkaen 5.6.

Esi-isien jäljillä

Brittiläinen sarja jossa menestyneet ja julkisuudesta tutut henkilöt kuten Donny Osmond, Olivia Newton John ja Susan Sarandon palaavat sukunsa juurille Walesiin. Esi-isien kiehtovat kohtalot ja alueen historian tapahtumat valottavat suvun jäsenten kulkeutumista eri puolille maailmaa. Menneisyys herättää myös kysymyksiä ja hämmennystä taustastaan vieraantuneisiin tutkimusmatkailijoihin.

Esi-isien jäljillä maanantaisin klo 20.00 alkaen 6.6.

Lasten kanssa maailmalla

Lähtisitkö sinä maailmanympärysmatkalle kolmen alle 2-vuotiaan lapsen kanssa - ja heidän ehdoillaan? Brittipari Anja ja Wilco Drew päättivät, etteivät lapset ole este matkustamiselle. Tämä epätavallinen reissuporukka matkaa Kapkaupungista Singaporeen ja Hongkongiin, kokeilee lapsiperhematkailua Siperian-junalla ja ajaa rekkakyydillä Yhdysvaltojen läpi.

Lasten kanssa maailmalla tiistaisin 19.30 alkaen 7.6.

Uniikkia etsimässä

Amerikkalainen sarja, jossa yhdistyy matkailu ja shoppailu: Keith Johnson on antiikkispesialisti, joka ostaa uniikkituotteita myyntiin amerikkalaiselle Antropologie huonekalu- ja sisustustavaroiden kauppaketjulle. Hän reissaa kuusi kuukautta vuodessa eri puolella maailmaa etsimässä ainutlaatuisia tavaroita kirpputoreilta.

Uniikkia etsimässä sunnuntaisin klo 14.00 alkaen 3.7.

Grand Tour - Euroopan ytimessä

Grand Designs -sarjan juontajana tunnetuksi tullut brittiläinen sisustussuunnittelija Kevin McCloud kiertää Eurooppaa reittinään 1700-luvun aristokraattien grand tour, Ranskasta Italian kautta Kreikkaan kulkeva reitti. Matkan tarkoitus oli tutustuttaa Britannian yläluokan nuoret miehet eurooppalaiseen taiteeseen ja arkkitehtuuriin. Miten käy Kevin McCloudin? Merkittävimpien kaupunkien, rakennusten ja raunioiden lisäksi sarjassa (Kevin Mccloud's Grand Tour) tutustutaan sivistysmatkan salaisempiin sivupolkuihin, varjoisten kujien juomakeitaisiin ja muihin nuorten miesten ikiaikaisiin suosikkikohteisiin.

Grand Tour - Euroopan ytimessä tiistaisin 20.00 alkaen 19.7.

Minun kaupunkini

Sarjassa eri alojen kuuluisuudet esittelevät rakastamiaan kaupunkeja. He antavat katsojalle vinkkejä kaupunkien parhaista hengailupaikoista, nähtävyyksistä ja alueista, jotka ovat innoittaneet erityisesti heitä itseään. Oppaina toimivat mm. Iggy Pop (Miami), Björn Ulvaeus (Tukholma), Robert Cavalli (Firenze).

Minun kaupunkini tiistaisin klo 20.00 alkaen 16.8.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja