Mainos

Auto törmäsi laivan kylkeen - yksi loukkaantui vakavasti

Kuopiossa on tapahtunut tänään iltapäivällä vakava liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto on törmännyt suurikokoisen matkustajalaivan kylkeen.

Onnettomuudessa loukkaantui neljä ihmistä, joista yhden vammat vaativat tehohoitoa.

Poliisin mukaan onnettomuus sattui, kun ensin vuonna 1943 syntynyt mies ajoi henkilöautolla Minna Canthin katua sataman suuntaan.

Samaan aikaan vuonna 1959 syntynyt mies ajoi henkilöautollaan Satamakatua Väinölänniemen suuntaan. Mies oli pysähtynyt Minna Canthin kadun risteykseen ja samalla huomannut, että katua pitkin tulee henkilöauto hänen autoaan päin kovalla nopeudella.

Ajoneuvot törmäsivät toisiinsa keulaosistaan. Vaikka törmäys oli poliisin mukaan varsin raju, jatkoi Minna Canthin katua tulleen miehen auto satamaa kohti ja rysähti lopulta satama-altaassa kelluvaan Osmo-laivaan.

– Jos laiva ei olisi ollut kyseisellä paikalla, olisi henkilöauto tipahtanut satama-altaaseen, poliisi kertoo.

Molemmissa autoissa oli matkustajat. Poliisin mukaan alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin. Poliisi arvelee, että yhtenä mahdollisuutena onnettomuuden syntyyn voi olla sairauskohtaus.

– Henkilöauton vauhti ei ollut kovin kova sen törmätessä laivan kylkeen. Kylki ei painautunut kasaan, mutta törmäyskohdassa on havaittavissa selviä törmäysjälkiä. poliisi kertoo.

Molemmat ajoneuvot romuttuivat käyttökelvottomiksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.