Aurinkorannan tähtöset -Maisa naimisiin: Pienet häät lähipiirissä

Naimisiin tällä viikolla mennyt Maisa Torppa toivoo ehtivänsä häämatkalle vielä ennen esikoisensa syntymää.

Viidakon tähtöset -tv-sarjasta ja nettisarja Aurinkorannan tähtösistä tuttu Maisa Torppa, 21, meni naimisiin Atte-rakkaansa kanssa keskiviikkona. Vihkiminen pidettiin Porin maistraatissa ja tapahtumaa juhlittiin pienillä puutarhajuhlilla samana iltana. Paikalla olivat vain lähimmät ystävät, muutama kymmentä ihmistä.

Sukunimensä Heinolaksi avioliiton myötä muuttavalla morsiamella ei ollut varsinaista kaasoa, mutta parhaimmat kaverit auttoivat järjestelyissä.

– Juhlat menivät oikein hyvin. Hienointa oli se, että läheiset ihmiset pääsivät paikalle, vaikka juhlat olivat keskellä viikkoa. Ja se, että ihmiset olivat lämpimällä fiiliksellä, hyväntuulinen Maisa kertoo Subille.

Tähtönen odottaa esikoislastaan ja laskettuun aikaan on enää kaksi kuukautta. Tuore rouva kuitenkin toivoo vielä ehtivänsä häämatkalle ennen lapsen maailmaan syntymistä. Mitkä asiat vaikuttavat häämatkan toteutumiseen? Entä mihin tähtönen haluaisi matkustaa? Lue lisää: Aurinkorannan tähtöset -Maisa naimisiin: Pienet häät lähipiirissä

Maisan häistä kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat