Artisti Eini sai kutsun, jota oli jo odotellut: "Lasten asiat ovat lähellä sydäntäni"

Näin artisti Eini viettää joulua 0:38
Katso videolta, miten Eini viettää tänä vuonna joulua.

Artisti Eini esiintyy 10. joulukuuta JouluMielelle-konsertissa. 

Artisti Eini, 63, oli varsin iloinen kutsusta Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonserttiin. Konserttilähetyksessä kuullaan rakkaimpia joululauluja kotimaisten huippuartistien esittäminä, tarinoita lapsipotilaiden elämästä sekä asiaa lasten terveydestä ja elämän merkityksellisyydestä. 

Eini esiintyy konsertissa ensimmäistä kertaa. 

– Konsertissa esiintyminen merkitsee todella paljon. Olen usein odottanut kutsua, että milloin pääsen kummien mukaan ja tekemään hyvää. Olen aina halunnut tehdä asioita, jotka olisivat juuri lasten hyväksi. Kun kutsu kävi niin, tämä oli minulle todella iloinen juttu, Eini kertoi MTV Uutisille konsertin mediatilaisuudessa. 

– Ajattelin, että vihdoinkin! Melkein ääneen sanoin, että vau! Äkkiä kalenteri esiin ja katsomaan, onhan minulla varmasti vapaata. Aivan ihana tunne, Eini jatkoi. 

Konsertin aihe koskettaa myös Einin henkilökohtaista elämää. 

– Olen kahden lapsen äiti, ja lapset ovat yleensäkin merkinneet minulle todella paljon. Rakastan naapureidenkin lapsia ja pidän heistä huolta. Lasten asiat ovat lähellä sydäntäni, Eini kertoi.

Katso videolta, miten Eini viettää tänä vuonna joulua. 

Lastenklinikoiden Kummien perinteinen JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti nähdään MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 10. joulukuuta klo 19.30–22. 

Lue myös:

    Uusimmat