”Ärsyttää Valtteria aivan helvetisti” – Mercedes-pomo varma Bottaksen jättimäisestä vastauksesta takaiskuun

Lewis Hamiltonin ensimmäinen pieni nykäisy F1-sarjan MM-taistossa ärsyttää Valtteri Bottasta sopivassa määrin, arvelee Mercedeksen tallipomo Toto Wolff.

Bottas putosi viikonlopun Monacon GP:n lopputuloksissa kolmanneksi, kun Red Bullin Max Verstappenin kiilaus varikkosuoralla pudotti hänet pois kärkitaistelusta. Verstappenia rangaistiin tempustaan, mutta Bottas ei pystynyt nousemaan enää Ferrarin Sebastian Vettelin ohi kakkoskorokkeelle.

Hamiltonin voiton myötä ero Mercedes-kaksikon välillä kasvoi 17 pisteeseen. Bottas on edelleen hyvin mukana mestaruustaistelussa.

– Tallin näkökulmasta olemme superonnellisia ykkös- ja kolmostilaankin, mutta Valtteri on varmasti kärmeissään, koska hänellä oli vauhtia koko viikonlopun ja hän olisi voinut olla paalupaikalla raa’assa vauhdissa mitattuna. Kakkossija kuitenkin vietiin häneltä, Wolff kommentoi RaceFans-sivuston mukaan.

Bottaksen vahva taistelijan mentaliteetti on tullut hyvin esiin alkukauden aikana, joten Wolff uskoo suomalaisen tulevan jälleen vahvempana kisaradoilla kesäkuun alussa Kanadassa.

– Hän on mielestäni osoittanut valtavaa sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä viime kisoissa. Vauhti (aika-ajoissa) oli ällistyttävää eikä minulla ole mitään epäilyksiä siitä, etteikö tämä ärsyttäisi häntä aivan helvetisti. Hän tulee vahvempana takaisin Montrealissa, Wolff kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat